Diriliş Ertuğrul'un devamı Diriliş Osman hangi tarihte yayında? Diriliş Osman'a bomba transfer! İşte oyuncuları

Diriliş Ertuğrul dizisinin bitmesi ile beraber yeni dönemde yayın hayatına başlayacak Diriliş Osman dizisi çok konuşulacağa benziyor. Mayıs ayında final yaparak izleyenlerine veda eden Diriliş Ertuğrul artık Diriliş Osman olarak devam edecek. Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosu ise şimdiden merak konusu oldu. Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor.

Giriş Tarihi 15 Haziran 2019, 09:14 Güncelleme 15 Haziran 2019, 09:14
Diriliş Ertuğrul’un devamı Diriliş Osman hangi tarihte yayında? Diriliş Osman’a bomba transfer! İşte oyuncuları

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul sonrasında onun devamı olan Diriliş Osman büyük bir heyecanla bekleniyor. Diriliş Osman dizisinde oynayacak olan Burak Özçivit Ertuğrul Bey'in oğlu Osman karakteriyle birlikte yeni sezonda izleyicinin karşısında olacak. Burak Özçivit, Diriliş Osman dizisi ile birlikte imza atmış ve çoktan çalışmalara başlamıştır. Osman Gazi dizisi için İstanbul-Anadolu yakası için çok geniş bir alana büyük bir plato inşa edildi. Ertuğrul Gazi karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan Diriliş Osman dizisinde yer almayacak. Peki Diriliş Ertuğrul'un devamı Diriliş Osman hangi tarihte yayında? İşte oyuncuları

Diriliş Osman dizisinde Osman beyin hikayesinin 10'lu yaşlardan itibaren ekrana yansıyacak. Bu dönemde ise Ertuğrul Gazi karakteri de dizide devam edecek. Yavaş yavaş dizi Ertuğrul Gazi döneminden Osman Bey dönemine geçiş yapacak. Osman Bey dönemi çekimlerinde Osman Beyi Burak Özçivit canlandıracak. Diriliş Osman'ın kadrosuna çok önemli isimlerin katılacağı önümüzdeki günler bu isimlerin dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından açıklanacağı öğrenildi.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Diriliş Osman 1.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ OSMAN'DA KİMLER OLACAK?

Rabi Bala Hatun

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey

OSMAN BEY KİMDİR?

İlk Osmanlı kaynaklarına göre Anadolu'ya gelen bir Türkmen boyuna mensup olup Söğüt uç (uc) bölgesine yerleşen Ertuğrul Gazi'nin oğludur. İbn Battûta adını Osmancuk şeklinde de verir. Ailenin menşei ve şeceresi kaynaklarda farklı şekillerde kayıtlıdır.

Osman'ın babası Ertuğrul'a bağlı aşiretin Sultanöyüğü (Sultanönü)-Eskişehir bölgesinde sınır (uç) hattının en ileri kesiminde Söğüt'e nasıl ve ne zaman geldiği hakkındaki rivayet belirsizdir ve yanlış hâtıralar içerir. XV. yüzyıl Osmanlı kaynaklarından Neşrî'deki bir kayıtta Ertuğrul'un, aşiretiyle Sürmeli Çukur'a (Aras vadisi) kadar Anadolu ve Azerbaycan'da dolaştıktan sonra gelip Engüri'ye (Ankara) yakın Karacadağ'a indiği anlatılır (bugün Ankara'nın güneyindeki Karacadağ eteğinde tipik bir Türkmen köyü olan Yaraşlı vardır; buranın eski adı Gülşehri'dir; bu dağ üzerinde Karacadağ yaylasında Antikçağ'a ait önemli şehir arkeolojik araştırmalara konu olmuştur).