Hercai 2. yeni sezon ne zaman başlayacak? Hercai 13. bölüm fragmanı yayında mı?

ATV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından beğeniyle takip edilen Hercai dizisi sezon finali bölümüyle yakın zamanda kısa süreliğine ekranlara veda etti. Şimdi izleyiciler merakla Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Hercai yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Hercai dizisine dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 13 Haziran 2019, 23:28 Güncelleme 13 Haziran 2019, 23:29
Hercai 2. yeni sezon ne zaman başlayacak? Hercai 13. bölüm fragmanı yayında mı?

İÇİNDEKİLER

Cuma akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Hercai sezon finali bölümüyle nefes kesti. Dizinin sezon finali bölümünün ardından izleyiciler yeni sezon tarihini araştırmaya başladı. Türkiye'de ve dünyada dikkat çeken Hercai dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak? İşte diziye dair detaylar...

HERCAİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hercai 31 Mayıs Cuma günü yayınlanan bölümüyle kısa süreliğine veda etti. Hercai dizisinin yeni sezonunun eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

HERCAİ 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Hercai'nin yeni sezon fragmanı eklenir eklenmez haberimizin içinde yer alacak.

HERCAİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan'dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey'in müdahalesiyle karşılaşır.

Sonunda Reyyan'ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran'la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat'ın, Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

Diğer yandan Azat'la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.

HERCAİ SEZON FİNALİ TÜM KİŞİLER KATEGORİSİNDE BİRİNCİ SIRADA

Cuma akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin sezon finali, tüm Kişiler'de % 8,05 izlenme oranı ve % 23,95 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaştığı Hercai'nin sezon finaline Reyyan ile Miran'ın aşkı damga vurdu.