Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı?

Star TV ekranlarında bu akşam yeni bir dizi daha başlıyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Benim Tatlı Yalanım dizisi şimdiden ilgi gördü. İzleyiciler dizinin oyuncularından Aslı Bekiroğlu hakkındaki detayları araştırıyor. Peki, Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı?

Giriş Tarihi 13 Haziran 2019, 20:06 Güncelleme 13 Haziran 2019, 20:06
Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı?

İÇİNDEKİLER

Benim Tatlı Yalanım dizisi ilk bölümüyle bu akşam Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Ekranlarda diziyi gören izleyiciler ise Benim Tatlı Yalanım dizisi hakkındaki detayları merak ediyor. Benim Tatlı Yalanım dizisinin oyuncusu Aslı Bekiroğlu'nun hayatı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu, 1995 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyet Bölümü'nde tamamlamıştır. Eğlence olarak çektiği Vine'larla tanınan güzel oyuncu bir süre sonra fenomen olmayı başarmıştır. 2010 yılında Beni Böyle Sev dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, daha sonra Adı Mutluluk ve Gülümse Yeter dizilerinde rol almıştır.

Star TV ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt, Ayşenil Şamlıoğlu, Derya Karadaş, Çağlar Çorumlu, Enis Arıkan, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Şahin Irmak gibi bir çok ismin yer aldığı Gülse Birsel'in yazdığı Jet Sosyete dizisinde karakterini canlandırmaktadır. Aslı Bekiroğlu Yol Arkadaşım filminde rol alarak sinema dünyasına da adım atmıştır.

ASLI BEKİROĞLU NERELİ?

Jet Sosyete'nin Melike'si Aslı Bekiroğlu, İstanbul doğumludur.

ASLI BEKİROĞLU'NUN OYNADIĞI DİZİLER

2018 – Yol Arkadaşım (Sinema Filmi)
2016 – Gülümse Yeter
2015 – Adı Mutluluk
2013 – Beni Böyle Sev