2019 yaz sezonu dizileri hangileri - yaz sezonunda başlayacak diziler listesi hangi kanalda ne var?

Yaz sezonu boyunca yayınlanacak olan dizilerin başında herkes tarafından sevilen ve bilinen Erkenci Kuş dizisi yer alıyor. Önceki yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan dizi izleyicilerin büyük beğenisine maruz kalmış, sonrasında ise normal sezona taşınmıştı. Başarılı yayın hayatını sürdüren dizi bu sene yaz sezonunda da yayınlanmaya devam edecek. Diğer yandan Kanal D’nin yeni dizisi Afili Aşk’da dikkat çeken yapımlar arasında bulunuyor. ARC Film tarafından ortaya konan ve Serdar Gözelekli tarafından yönetilen dizinin başrollerini ise Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk paylaşıyor. Dizinin ilk bölümü 12 Haziran tarihinde ekranlarda olacak. Peki 2019 yaz sezonu dizileri hangileri - yaz sezonunda başlayacak diziler listesi hangi kanalda ne var?

Giriş Tarihi 08 Haziran 2019, 12:18 Güncelleme 08 Haziran 2019, 12:18
2019 yaz sezonu dizileri hangileri - yaz sezonunda başlayacak diziler listesi hangi kanalda ne var?

İÇİNDEKİLER

Dizi ve televizyon sektöründe normal sezonun sonuna gelinen bugünlerde yaz sezonunda yayınlanacak olan dizilerin fragmanları dönmeye başladı. Peki Yaz Sezonunda Yayınlanacak Diziler Hangileri? İşte yaz sezonu boyunca ekranlarda bulunacak olan diziler ve detayları…

Yaz sezonunda yayınlanacak diziler hangileri?

Yaz sezonu boyunca yayınlanacak olan dizilerin başında herkes tarafından sevilen ve bilinen Erkenci Kuş dizisi yer alıyor.

Önceki yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan dizi izleyicilerin büyük beğenisine maruz kalmış, sonrasında ise normal sezona taşınmıştı. Başarılı yayın hayatını sürdüren dizi bu sene yaz sezonunda da yayınlanmaya devam edecek.

Diğer yandan Kanal D'nin yeni dizisi Afili Aşk'da dikkat çeken yapımlar arasında bulunuyor. ARC Film tarafından ortaya konan ve Serdar Gözelekli tarafından yönetilen dizinin başrollerini ise Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk paylaşıyor. Dizinin ilk bölümü 12 Haziran tarihinde ekranlarda olacak.

Canevim dizisi de yaz sezonunda yayınlanacak olan dizilerden biri. Yayın hayatına normal sezonun son haftasında başlayacak ancak beklenen reytingleri elde edemeyen diziye, yaz sezonunun ilk haftasında bir şans daha verilecek.

Normal sezonda olmasa da yaz sezonunda iddialı olabilecek olan dizinin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Canevim dizisinin ikinci bölümünün 10 Haziran günü yayınlanacağı ifade edildi.

Yaz sezonu boyunca yayınlanacak olan iddialı yapımlardan Benim Tatlı Yalanım dizisi 13 Haziran tarihinde ilk bölümü ile ekranlarda olacak. Kavak Yelleri, Benim İçin Üzülme gibi dizilerin senaristi Pınar Ordu'nun elinden çıkan dizi senaryosu bu sezon en çok izlenen yapımlardan biri olmaya aday.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem fotoğraf seçimi için Can'dan yardım istiyor. Sanem'im bu olumlu adımı havayı bir anda ısıtıyor. Yiğit uzaktan onları izliyor. Hatta Sanemi Can'ın elimi yanlışlıkla tutuyor ve aralarındaki çekim bir anda kuvvetleniyor. Ama tabi Sanem bir kez daha kaçıyor duygularından. Sanem'in canını acıtan asıl konu Can'ın gidecek olması. Ama Sanem duygularını ona açmaktan korkuyor. Sanem, Can'ın çektiği fotoğraflardaki mutluluğunu görüyor ve Can olmadan hayatın anlamsızlığını bir kez daha anlıyor. Tam da bu sırada Can da Yiğit ile yüzleşiyor. Yiğit, Can'ın gitmesini isteyerek Sanem'in ona ihtiyacı olduğunu söylüyor. Hatta Yiğit, Sanem'in onun için çok değerli olduğunu söylüyor. Ama Can bu numaraları yemiyor. Ve defteri yakanın o olduğunu bildiğini anlatıyor. Yiğit olayın üzerini örtmesini istese de Can, söylemezse Sanem ile kendisinin konuşacağını söylüyor. Yiğit, Can'a her şeyi itiraf edeceğini söylüyor ve tam da o sırada Sanem geliyor. Ve Yiğit için adeta çırpınarak kendi sonunu getiriyor. Yiğit için artık kurtuluş yok ve Can da bu durumun da farkında.

SANEM'İN KORKULARI

Can, Sanem'in Yiğit'le ne konuştuğuna takıyor kafayı. Çünkü, Yiğit ile baş başa konuşan Sanem'in Can'a tepkisi 'mutlu musun?' oluyor. Yiğit'in Sanem'den vazgeçmeye niyeti yok ama Can Sanem'in hiçbir zaman onu sevmeyeceğini biliyor. Bu sırada Yiğit Hüma' Can da Sanem de aşkla yanıyor ve birbirlerine karşı koyamıyorlar. Sanem, Can'ın gitme ihtimalinden çok korkuyor. Çünkü Can teknesi bozulduğu için kaldığını söylemişti. Oysaki Can, Sanem için kalmayı seçti. Sanem bu olayı o kadar kendine dert ediyor ki akşam Can'ın tekneye gittiğini görünce onu uzaktan takip edip, sabah kadar onu izliyor. Can, sabah uyuya kalan Sanem'i yakalıyor. Sanem bir anlık dalgınlıkla Can'a sempatik sempatik davransa da kendine gelince yakalandığını anlıyor. Sanem'in bu baskıya dayanabilmesi de uzun sürmüyor. Sonunda Can'a 'benim için kalmadın' diyor.

'HİÇBİR YERE GİDEMEZSİN

Bu sırada ajansta da hummalı bir çalışma var. Sanem'in krem kampanyası için tüm ekip çalışmaya başlıyor. Aziz Bey Can ile Sanem'i birbirine yaklaştırmak için küçük bir bebeği Sanem'e emanet ediyor. Can'ın gelişi ile aralarında yeniden bir samimiyet kuruluyor. Ve tüm bu gelişmelerden sonra, Sanem de güçlenerek ayağa kalkıyor ve Can'ın karşısına çıkıp hiçbir yere gidemeyeceğini söylüyor.

SEZON FİNALİ YAPAN DİZİLER 2019'DA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezon finali yapan Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat, Zalim İstanbul, Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi dizilerinin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Ortalama olarak bu dizilerin tamamı Eylül ayının ortalarında başlayacak.