Diriliş Ertuğrul final mi yapıyor, neden final yapıyor? Ertuğrul Bey Diriliş Osman'da olacak mı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi bu akşam çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Şimdi dizinin izleyicileri merakla "Diriliş Ertuğrul final mi yapıyor, neden final yapıyor?" sorularına yanıt arıyor. Peki, Ertuğrul Bey Diriliş Osman'da olacak mı? İşte Diriliş Ertuğrul dizisine dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2019, 18:28 Güncelleme 29 Mayıs 2019, 23:53
Diriliş Ertuğrul final mi yapıyor, neden final yapıyor? Ertuğrul Bey Diriliş Osman’da olacak mı?

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanacak yeni bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Fenomen dizinin izleyicileri "Diriliş Ertuğrul final mi yapıyor, neden final yapıyor?" sorularını merak ediyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL FİNAL Mİ YAPIYOR?

Diriliş Ertuğrul bu akşam saat 20.30'da başlayacak 150. bölümüyle final yapacak. Yeni sezonda dizi Osman Gazi'nin hayatını anlatacak.

ERTUĞRUL BEY DİRİLİŞ OSMAN'DA OLACAK MI?

Ertuğrul Bey karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Osman dizisinde olup olmayacağı henüz belli olmadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Ertuğrul Bey, Berkehan'ın yanına giderken yolda Arıkbuka tarafından tuzağa çekilmişti. Kurulacak her türlü oyuna karşı hazırlıklı olan Ertuğrul Bey ve Alplar, Arıkbuka ve adamlarını etkisiz hale getirip Arıkbuka'yı öldürecekken o yine kaçmayı başarmıştı.

Umuroğlu obasında ise hileyle oba beylerini kendi safına çeken Sırma, Taşkın Bey'i oba beyi olarak seçtirmiş ve onun evlenme teklifini Kabul etmişti. Beylik seçiminde bir hile olduğunu fark eden İlbilge, Gündoğdu Bey'den yardım istemiş ve bu oyunu bozup Taşkın Bey'i etkisiz hale getirmişti.

Ertuğrul Bey, Berke Han'a en yakın adamlarından birinin casus olduğunu ve Anadolu'da başlatacakları büyük cengin bilgilerini Moğollara aktardığını söylemek üzere onun yanına gitmiş ve haini deşifre etmişti.

Umur obasında ise Sırma ve Taşkın beyin çevirdiği işler ve kirli ortaklıkları ortaya çıkmış, Taşkın beyin cezası kesilmişti. Sırma şimdi ne yapacak?

Töreye muhalefeti ve Türk obalarına ihanetinden dolayı ağabeyi Beybolat'ı gözden düşüren İlbilge bacısı Sırma'yı da tek kalemde silecek mi? Yoksa af mı edecek?