Sen Anlat Karadeniz 53. bölüm sezon finali fragmanı: Nefes'in hayati tehlikesi var! | Video

Sen Anlat Karadeniz 53. bölüm sezon finali ile Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Sen Anlat Karadeniz sezon finalinde Nefes'in yaşam mücadelesi ekranları başındaki izleyicilere soluksuz anlar yaşatacak. Melek, o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes’le paylaşacak. İşte Sen Anlat Karadeniz 53. yeni bölüm fragmanından ipuçları!

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2019, 11:32 Güncelleme 28 Mayıs 2019, 11:43
Sen Anlat Karadeniz 53. bölüm sezon finali fragmanı: Nefes’in hayati tehlikesi var! | Video

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 53. bölüm sezon finali 2. fragmanında yaşanan gelişme, izleyicide yeni bölümle ilgili büyük merak uyandırdı. Atv ekranlarının efsane dizisi Sen Anlat Karadeniz 53. bölüm sezon finalinde neler olacak? Nefes, Genco tarafından ölümle burun buruna geliyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 53. bölüm sezon finalinde yaşanacaklar!

SEN ANLAT KARADENİZ 53. BÖLÜM SEZON FİNALİ 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA!

SEN ANLAT KARADENİZ 53. BÖLÜM SEZON FİNALİ 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA!

SEN ANLAT KARADENİZ 53. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek'i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes'in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır.

Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes'le paylaşırken, Melek'in itirafı Genco'nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar.

Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco'nun elinde tutsaktır.

SEN ANLAT KARADENİZ 52. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes, Melek ve Genco'yu bir arada görünce genç kızın hayatında ters giden bir şeyler olduğunu sezinler.

TAHİR, MURAT'I KURTARMAYA ÇALIŞIYOR

Nefes, Melek'e neler olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, Melek'in kaçışının bedelini Nilüfer öder. Tahir, Murat'ı içine bulaştığı beladan kurtarmak isterken onu daha büyük bir uçuruma yuvarladığının farkında değildir.

TAHİR ÖFKESİNE HAKİM OLAMIYOR

Öfkesine hakim olamayan Tahir, Murat'ı tamamen kaybedecektir. Nefes kendisi gibi zulme uğramış kadınlara umut olmak, nefes olmak için radyo programına çıkar.

MELEK NEFES'E ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR

Melek'in Nefes'e ulaşmaya çalıştığını gören Genco onu alıkoyarken, Melek'in direnişi Genco'nun yanacağı cehennemin fitilini ateşler.

SEN ANLAT KARADENİZ 52. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA