Atv'den yeni bir dizi daha: Kimse Bilmez! Kimse Bilmez oyuncuları kimler?

Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez, izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 'Dizi Atv'de izlenir' sloganıyla birbirinden başarılı dizilere imza atan Atv, yıldız olma hayalleri kuran güzel Sevda ile esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali’nin sıra dışı bir aşk hikayesine ev sahipliği yapacak. Yeni dizi Kimse Bilmez'in oyuncuları kimler?

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2019, 12:14 Güncelleme 28 Mayıs 2019, 12:23
Atv’den yeni bir dizi daha: Kimse Bilmez! Kimse Bilmez oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Dizi atv'de izlenir sloganıyla yıllardır efsane dizileri ekranlara getiren Atv'den bir dizi daha geliyor: "Kimse Bilmez"Atv'nin merakla beklenen yeni dizisi Kimse Bilmez çok yakında başlıyor. Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera eksik olmayacak.

KİMSE BİLMEZ KONUSU

Bir markanın yüzü seçilerek yıldız olma hayallerine yaklaşan Sevda, kardeşinin Pilot adında acımasız bir mafyanın eline düştüğünü ve para bulamazsa öldürüleceğini öğrenir. Kardeşini kurtarmak için bulduğu çözüm hayatının en büyük düğümü olur ve kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan Uygar Sarıkaya ve adamları peşine düşer. Sevda kaçar, Ali Hüroğlu'nun evine sığınır. Yaptığı iyiliklerle "Ali Hoca" olarak ünlenen Ali'nin hayattaki tek amacı, kayıp kardeşini bulmaktır. Sevda o gece Ali'nin evine girmekle hem kendisinin hem de Ali'nin hayatını değiştirir. Uygar'ın, Sevda'yı bırakmaya hiç niyeti yoktur. Ali'nin geçmişiyle ilgili kapanmamış bir hesabı, Ali ve Sevda'nın kavuşmasını imkansız hale getirir.

KİMSE BİLMEZ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve usta oyuncu Ahmet Mekin gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı'nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kuracak.

Kimse Bilmez çok yakında Atv'de!