Diriliş Ertuğrul'da büyük şok! Engin Altan Düzyatan...

Engin Altan Düzyatan diziden ayrıldı mı? Diriliş Osman ne zaman? Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da beklenmedik bir karar alındı.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2019, 12:25 Güncelleme 02 Haziran 2019, 11:20
Diriliş Ertuğrul’da büyük şok! Engin Altan Düzyatan...

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul dizisi önümüzdeki 150. bölümüyle hafta ekranlara veda edecek. Peki, devamı niteliğinde yayınlanacak olan Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul'un 149. bölümü ekrana geldi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin bitimiyle devamı niteliğinde yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisinin hazırlıklarına başlanacak. Diriliş Osman dizisinin yeni sezonla birlikte yayın hayatına başlaması bekleniyor. Bu sezon, Diriliş Ertuğrul kasım hayatında başlamıştı. Diriliş Osman'ın ise ekim ayında ilk bölümünün yayınlanması bekleniyor.

Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi rolüne hayat verecek olan kişinin Burak Özçivit olduğu daha önceden duyurulmuştu. Peki, Diriliş Osman'da başka hangi karakterler yer alacak?

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey

Burak Özçivit'in Diriliş Osman hazırlığı

Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi rolüne hayat verecek olan Burak Özçivit, önümüzdeki sezon ekranlara gelecek olan dizisi için hazırlıklara başladı. Burak Özçivit, yeni dizisi Diriliş Osman için imajını tazeledi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150.BÖLÜM TAHMİNLERİ

Ertuğrul ve Berke Han yaptıkları planla hem haini buldular hemde Arıkbuga'yı yakalamışlardı. Ertuğrul orada Arıkbuga'yı öldürecektir. Kıtay'ın cezasını ise Berke Han verecektir. Ardından Ertuğrul ve Berke Han vedalaşırlar. Ertuğrul Bey obasına doğru yola çıkar.

Ve artık Moğollara karşı büyük cenk başlıyor. Bütün Türk obaları ve Berke Han Moğolları durdurmak alemi İslam için ittifak yapmıştır. Artık Osmanlı Devleti'nin kurulması için tüm şartlar oluşuyor. Halep'te Tapınaçılarla, Pasinler'de Moğollarla, Bilecik'te Bizanslılarla olan mücadele artık bir devlet olacak. Titus'u, Noyan'ı, Simon'u, Vasilyus'u, Ural'ı, Ares'i, Dragos'u, Albastı'yı dize getiren Ertuğrul Bey Osmanlı Devletinin ateşini yaktı.

ERTUĞRUL BEY VE İLBİLGE EVLENECEK Mİ?

Abisinin öldürülüşünü hazmedemeyen Sırma Arıkbuka ile iletişime geçip işbirliği yapmak istediğini söylemişti. Bunun üzerine Arıkbuka, Ertuğrul Bey'in Berke Han'ın adamlarıyla buluşacağı yeri öğrenmiş ve Ertuğrul Bey'e tuzak kurmuştur. Ertuğrul Bey bu tuzaktan kurtulabilecek mi? Sırma ve Arıkbuka'nın hain işbirliği sonucunda neler olacak?