Diriliş Ertuğrul 150. final bölümü fragmanı yayınlandı! Herkesin beklediği büyük savaş başlıyor

Ekranlarının sevilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul finalden önceki bölümüyle bu hafta çarşamba günü izleyici karşısına çıktı. Dizi 29 Mayıs'taki final bölümüyle Ertuğrul Gazi dönemine veda edecek. İzleyicilerin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul 150. final bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul'un final bölümünde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2019, 19:16 Güncelleme 26 Mayıs 2019, 22:26
Diriliş Ertuğrul 150. final bölümü fragmanı yayınlandı! Herkesin beklediği büyük savaş başlıyor

İÇİNDEKİLER

Çarşamba günleri TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul'un final bölümü merakla bekleniyor. Bu haftaki bö yayınlanmasının ardından gözler final bölümüne çevrildi. Diriliş Ertuğrul 150. bölümüyle 29 Mayıs Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Şimdi izleyicilerin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul 150. final bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul final bölüm fragmanı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ertuğrul Bey Albastı'yı öldürdükten sonra abisi Gündoğdu'yu Arıkbuka'nın tuzağından kurtarmış ve obaya dönmüştü. Cenkte ağır yaralanan Turgut iyileşmiş, Ertuğrul Bey ve Gündoğdu'nun da obaya sağ salim dönmesi obayı bayram yerine çevirmişti.

ERTUĞRUL BEY NE YAPACAK?

Ertuğrul Bey bu mutluluğu perçinlemek üzere daha önce evlilik sözü verdiği İlbilge Hatun ile konuşmuş ve yakın zamanda bu meseleyi sonuçlandırmak istediğini bildirmişti.



ERTUĞRUL BEY VE İLBİLGE EVLENECEK Mİ?

Abisinin öldürülüşünü hazmedemeyen Sırma Arıkbuka ile iletişime geçip işbirliği yapmak istediğini söylemişti. Bunun üzerine Arıkbuka, Ertuğrul Bey'in Berke Han'ın adamlarıyla buluşacağı yeri öğrenmiş ve Ertuğrul Bey'e tuzak kurmuştur.