Hercai 11. yeni bölüm 2. fragmanı: Herkes ikinci bir şansı hak eder! Hercai 10. son bölüm full tek parça izle!

Hercai 11. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Her Cuma Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan, kısa sürede reytingleri altüst eden dizi Hercai'nin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor! Miran'a güvenmeyen Reyyan, tercihini kalbinden mi yoksa aklından yana mı kullanacak? İşte Hercai 11. yeni bölümden çok özel ipuçları!

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2019, 14:49 Güncelleme 23 Mayıs 2019, 16:54
Hercai 11. yeni bölüm 2. fragmanı: Herkes ikinci bir şansı hak eder! Hercai 10. son bölüm full tek parça izle!

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai 11. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kısa sürede büyük ilgi gören Hercai 11. yeni bölümde neler olacak? Reyyan'dan son bir şans isteyen Miran, gönlünden geçen yanıtın cevabını alabilecek mi? İşte Hercai 11. yeni bölümden ipuçları!

HERCAİ 11. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 11. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azat'la evlenmesini istemeyen ve yaşattığı bütün kötü anları Reyyan'a unutturmak isteyen Miran, Reyyan'dan ikinci bir şans ister. Miran'a güvenmeyen Reyyan kalbi ve aklı arasında arafta kalmıştır.

Diğer yandan Miran'ın, Reyyan'ı kaçırması Azat için bardağı taşıran son damla olur. Reyyan'ı, Miran'ın elinden tamamen kurtarmak için harekete geçen Azat, Gönül'ü kaçırır. Reyyan'ı geri getirmezlerse Gönül'ü teslim etmeyeceğini söyleyen Azat'ın bu hamlesi, hiç beklenilmeyen bir yerden iki aileyi karşı karşıya getirir.

HERCAİ 10. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize Aslanbey'in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran'ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan'ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa'nın karşısına geçmiştir.

MİRAN'IN REYYAN'A TEKLİFİ

Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı? Reyyan, Miran'ın teklifine nasıl karşılık verecek?

KONAKTA İKİNCİ DEPREM!

Diğer yandan Miran'ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül'ün planları gün yüzüne çıkar. Olanlara daha fazla seyirci kalamayan Miran boşanma kararı alır. Bu durum Aslanbey konağında ikinci bir depreme neden olur.

AZİZE VE SULTAN'IN KARŞI HAMLESİ NE OLACAK?

Bu sefer Miran'ın kesin kararlı olduğunu gören Gönül her şeyin bittiğini düşünürken, Azize ve Sultan'ın bu duruma karşı hamlesi nasıl olacak?

HERCAİ 10. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA