Diriliş Ertuğrul 150. final bölüm fragmanı yayında mı? Ertuğrul Bey ölüyor mu?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul finalden önceki bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gelecek hafta final bölümüyle Ertuğrul Gazi dönemine veda edecek dizinin bu haftaki bölümünde yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. İzleyiciler şimdi Diriliş Ertuğrul 150. final bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Diriliş Ertuğrul'da bu hafta yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanına ilişkin detaylar...

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2019, 22:55 Güncelleme 22 Mayıs 2019, 23:45
Diriliş Ertuğrul 150. final bölüm fragmanı yayında mı? Ertuğrul Bey ölüyor mu?

İÇİNDEKİLER

Her hafta çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul'da bu hafta heyecan doruktaydı. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından gözler final bölümüne çevrildi. Ertuğrul Gazi dönemini anlatan Diriliş Ertuğrul 150. bölümüyle 29 Mayıs Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Şimdi izleyiciler Diriliş Ertuğrul 150. final bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Diriliş Ertuğrul'un final bölümü fragmanı yayınlandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ertuğrul Bey Albastı'yı öldürdükten sonra abisi Gündoğdu'yu Arıkbuka'nın tuzağından kurtarmış ve obaya dönmüştü. Cenkte ağır yaralanan Turgut iyileşmiş, Ertuğrul Bey ve Gündoğdu'nun da obaya sağ salim dönmesi obayı bayram yerine çevirmişti.

ERTUĞRUL BEY NE YAPACAK?

Ertuğrul Bey bu mutluluğu perçinlemek üzere daha önce evlilik sözü verdiği İlbilge Hatun ile konuşmuş ve yakın zamanda bu meseleyi sonuçlandırmak istediğini bildirmişti.



ERTUĞRUL BEY VE İLBİLGE EVLENECEK Mİ?

Abisinin öldürülüşünü hazmedemeyen Sırma Arıkbuka ile iletişime geçip işbirliği yapmak istediğini söylemişti. Bunun üzerine Arıkbuka, Ertuğrul Bey'in Berke Han'ın adamlarıyla buluşacağı yeri öğrenmiş ve Ertuğrul Bey'e tuzak kurmuştur.