Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölüm fragmanı: Test sonuçların çıktı Züleyha! Bir Zamanlar Çukurova 33. son bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümde herkesin hayatını altüst eden gerçekler ortaya çıkmaya başlayacak. Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da, kendi çocuğu olamadığını bilen Demir ve annesi Hünkar, büyük bir şok yaşayacak. İşte Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümden ipuçları!

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2019, 10:32 Güncelleme 22 Mayıs 2019, 11:16
Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölüm fragmanı: Test sonuçların çıktı Züleyha! Bir Zamanlar Çukurova 33. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümde herkesin hayatı altüst oluyor! Atv ekranlarında yayınlanan, Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da, Züleyha'nın hamile olduğunu öğrenen Demir ve Hünkar ne yapacak? Çocuğu olmayan Demir, Züleyha'nın bebeğinin kendisinden olduğuna inanacak mı? İşte Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümden ipuçları!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 34. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukurova'da herkesin hayatını altüst eden gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Demir'in Adnan'ın, Yılmaz'ın oğlu olduğunu en başından bu yana bildiğini öğrenmesi Hünkar için büyük bir şok olur. Ancak anne-oğul bu konuda birbirlerini anlayarak, geleceğe dair plan yapmaya başlayacaktır. Bu gerçek ikisinin arasında kalmaya devam edecektir.

Demir, şimdi Seher'den nasıl kurtulacağını bulmak zorundadır. Annesi ile birlikte Seher ile yüzleşirler. Seher, Hünkar ve Demir karşısında daha fazla direnemez ve bebeğin Gaffur'dan olduğunu söyler.

Hünkar, önce Seher ve Gaffur ile buluşur. Ancak Saniye her şeyi öğrenir! Seher'e saldırır. Gaffur hala inkar etse bile, kimseyi inandıramaz. Üstelik Saniye'yi sonsuza kadar kaybetmiş gibidir. Saniye, çocuk sahibi olamayışına şimdi daha çok üzülmektedir. Tüm bu karmaşa içinde Seher ile konuşup ona akıl verme görevi de Züleyha'ya düşecektir.

Müjgan ve Yılmaz, Fekeli'nin evinde yaşamaya karar verince, evde yeni gelin hazırlığı başlar. Badana boya sırasında da yatağın altında Züleyha'nın mektubu bulunur. Tüm bu karmaşa arasında Züleyha fenalaşır ve hastaneye kaldırılır! Gelecek haber herkesi şok edecektir!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 33. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova'da yine silahlar patladı! Üstelik tam sulh ilan edip silahını bırakmışken, Yılmaz bir kez daha namlunun hedefindeydi! Demir'in hediye ettiği silahla, Yılmaz'ı vuran Ercüment, Gülten'i de ortadan kaldırmak için harekete geçer. Ancak olayın tek görgü tanığı o değildir. Hünkar ve Fekeli de birbirlerinden habersiz olaya şahit olmuşlardır.

Patlayan silah arkasından birçok karmaşık olayı getirir. Yılmaz yaralı olmasına rağmen Ercüment'i durdurabilecek mi? Patlayan silah, jandarmayı tekrar Demir'in peşine mi düşürecek?

Tüm olanları sakladıkları Züleyha, oğlunu görmeye gidemeyince neler yapacak? Yılmaz tekrar hastaneye nişanlısının önüne ameliyata mı götürülecek yoksa olaylar örtbas mı edilecek? Demir ve Yılmaz'ı ilk kez bu kadar aynı safta bir araya getiren olay, Hünkar ve Fekeli arasındaki dengeyi de etkileyecek mi?

Dışarda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bir bomba olarak dolaşan Seher vardır! Bombayı da tam bu olayların ortasında patlatır ve "Demir'den hamile" olduğunu söyler! Hünkar, şimdi ne yapacak? Oğluna büyük sırrını söyleyecek mi? yoksa Seher'den kurtulmanın bir yolunu mu bulacak?

Her Perşembe milyonların ekrana kilitleyen 'Bir Zamanlar Çukurova' bu hafta da yeni bölümüyle ATV'de!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 33. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA