Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm fragmanı: Sessizlikleri karşı tarafı daha da cesaretlendiriyor!

Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 1 hafta aranın ardından kaldığı yerden devam eden Sen Anlat Karadeniz'de fırtına durulmuyor! Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölümde öfkesine hakim olamayan Tahir, kardeşi Murat'ı tamamen kaybedecek. İşte Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölümden ipuçları!

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2019, 14:28 Güncelleme 21 Mayıs 2019, 14:46
Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm fragmanı: Sessizlikleri karşı tarafı daha da cesaretlendiriyor!

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölümü merakla bekleyen izleyiciler, sürpriz gelişmelerle karşı karşıya kalacak. Atv'nin Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölümde neler olacak?

SEN ANLAT KARADENİZ 52. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 52. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nefes, Melek ve Genco'yu bir arada görünce genç kızın hayatında ters giden bir şeyler olduğunu sezinler. Nefes, Melek'e neler olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, Melek'in kaçışının bedelini Nilüfer öder.

Tahir, Murat'ı içine bulaştığı beladan kurtarmak isterken onu daha büyük bir uçuruma yuvarladığının farkında değildir. Öfkesine hakim olamayan Tahir, Murat'ı tamamen kaybedecektir.

Nefes kendisi gibi zulme uğramış kadınlara umut olmak, nefes olmak için radyo programına çıkar. Melek'in Nefes'e ulaşmaya çalıştığını gören Genco onu alıkoyarken, Melek'in direnişi Genco'nun yanacağı cehennemin fitilini ateşler.

SEN ANLAT KARADENİZ 51. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes, Tahir'i hiç beklemediği bir halde yakalar. Tahir için durumu açıklamak yeterince zor değilmiş gibi, Deli Hanife'nin işin içine girmesi olayı iyice çıkmaza sokar.

TAHİR KENDİSİNİ AFFETTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Tahir için Nefes'e kendini affettirmek sandığından zor olur. Kaleliler iş dünyasındaki yeni rakiplerini fazla küçümseyince beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar.

FATURA MURAT'A KESİLİYOR

Fatura Murat'a kesilirken, Murat'ın Mustafa'dan yediği dayak aileye sırtını dönmesine sebep olur.

TAHİR, NEFES'E SIRRI AÇIKLAYACAK MI?

Tahir'in unutmaya çalıştığı karabasan Nefes'in rahatsızlanmasıyla tekrar ortaya çıkar. Tahir artık Nefes'e Vedat'tan gelen sırrı açıklamak zorundadır, Nefes ise Vedat'ın hayaletiyle yüzleşmek...

SEN ANLAT KARADENİZ 51. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA