Söz dizisinde final öncesi şok ayrılık! Yavuz şehit mi oluyor? Tolga Sarıtaş diziden ayrılıyor mu?

Söz dizisinin 83. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz'ün yeni tanıtımında ayrılık görülüyor. Tim, Yavuz Komutan'ı yaşatabilmek için birbirine söz veriyor. Ancak, Yavuz Komutan zehirin etkisiyle yere düşüyor ve üstüne Türk bayrağı örtüyorlar. Peki, Söz'ün yeni bölümünde Yavuz şehit mi oluyor? Yavuz karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş diziden ayrılıyor mu?

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2019, 15:43 Güncelleme 20 Mayıs 2019, 18:59
Söz dizisinde final öncesi şok ayrılık! Yavuz şehit mi oluyor? Tolga Sarıtaş diziden ayrılıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Söz dizisinin bu bölümünde şok gelişme yaşanıyor. 83'üncü yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek olan Söz dizisinin yeni tanıtımında Yavuz Komutan'ın vurulduğu ve şehit olduğu görülüyor. Yarbay Erdem'i kurtarmak için Yavuz ve Tim operasyona başlıyor. Operasyon esnasında Yavuz'un vurulması ve Tim'in sözleri herkesi derinden etkiliyor. Peki, Yavuz şehit mi oluyor? Tolga Sarıtaş diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler...

YAVUZ ŞEHİT Mİ OLUYOR?

Yavuz'un hayatta kalabilmesi için Dragan'ın yerini bildiği panzehire ihtiyaç vardır. Tim bu panzehiri bulabilmek için elinden geleni yapmaktadır. O sıra Yavuz zehirin etkisiyle yere düşüyor. Tim'in o sıra elinden bir şey gelmemektedir ve Yavuz'un üzerine Türk bayrağı örtülüyor. Tanıtımda yer alan bilgiye göre Yavuz Karasu bu bölümde şehit olacak.

SÖZ 83. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yavuz ve Tim, Erdem Komutan'ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarlar.

Erdem'in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan'a ihtiyacı olan Tim, Dragan'ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yaralı halde iki ateş arasında kalan Dragan kendinde değildir. Yavuz ve Tim, Erdem komutanlarının hayatını kurtarmak için başka bir yol bulmak zorundadır.

Yavuz'un giderek ilerleyen rahatsızlığını Tim öğrenir. Komutanlarını yaşatmak için Dragan'ın yerini bildiği panzehire ihtiyaçları vardır. Her şey çok geç olmadan panzehire ulaşmak için bir plan yaparlar. Ama bu planın işlemesi için önce Dragan'a ulaşmak zorundadırlar.

Önemli adamlarını tek tek kaybeden Dost artık en büyük hamlesini yapma vakti geldiğine karar verir. Sınırda kurulacak bir terör devleti için gerekirse büyük bir çatışmayı göze almıştır. Ama Tim ve askerler bu hamle için hazırdır.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aradan geçen uzun zamanın ardından beklemedikleri bir anda karşılarında Yavuz komutanlarını gören Tim, Erdem'i kurtarmak için Yavuz önderliğinde hiç beklemeden harekete geçer.

TİM'DEN ANİ BASKIN

Büyük patron Di Rabbako'nun yardımıyla ülkeye giriş yapan Linda, Erdem'in tutulduğu yere gitmek harekete geçecekken beklemediği bir sürprizle karşılaşır: Tim Linda'nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenler.

LİNDA TİM'DEN KURTULABİLECEK Mİ?

Linda Yavuz'un başında olduğu Tim'in elinden kurtulmak için her yolu deneyecek fakat bunun bedeli çok ağır olacaktır.

TİM ERDEM'İN YERİNİ ÖĞRENİYOR

Erdem'in tutulduğu yerin bilgisini öğrenen Tim, hızla yola çıkar ancak kendisini Di Rabbako'nun kurduğu hain bir tuzağın içinde bulacağından habersizdir.

TİM'İN DRAGAN'I VERMEYE NİYETİ YOK

Erdem'in vücuduna bağlı zamana karşı bir bomba vardır ve bu bombanın etkisiz hale getirilmesi için gereken şifreyi sadece Dragan biliyordur. Yavuz'la konuşan Di Rabbako Erdem'e karşılık Dragan'ı ister. Tim takas için buluşma noktasına gittiğinde planları Erdem'i kurtarmaktır fakat Dragan'ı vermeye niyetleri yoktur.