Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. yeni bölüm fragmanı: Çözemeyen sonucuna katlanır! EDHO 137. son bölüm full izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. yeni bölüm yayınlandı. Atv ekranlarının 4 sezondur devam eden dizisi EDHO 138. yeni bölümde Zeki Sivri, devletle Çakırbeyliler'in arasını açmak için haince bir plan yapar. Yeni bir belaya bulaşmak istemeyen Hızır, olup biteni fark ettiğinde ise her şey çok geç olacaktır. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. yeni bölümden ipuçları!

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2019, 10:21 Güncelleme 20 Mayıs 2019, 11:05
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. yeni bölüm fragmanı: Çözemeyen sonucuna katlanır! EDHO 137. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. yeni bölümde işler iyice sarpa sarıyor. Zeki Sivri, yeni bir plan için kolları sıvar ve Façalılar'dan bir kişiyi kendi işlerine alet eder. Peki, EDHO 138. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138 YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI!

Akif'i Altan'a teslim etmek yerine cezasını kendi elleriyle vermeyi tercih eden Hızır'ın, devlet ile arası açılmak üzeredir. Bu anlaşmazlığı fırsat bilen Zeki, masa ile Altan'ın yollarının tamamen ayrılması için iyi düşünülmüş bir plan yapar. Düşmanlarını birbirine kırdırmak için Tahsin'i de dahil ettiği planla, Façalıların deposundaki Çakırbeyli silahları çok gizli bir operasyonla örgüte satılır.

Bunu öğrenen Altan'ın, Hızır'a olan güveni sarsılırken, İlyas ve Behzat'ın bir an önce üzerlerine oynanan oyunun başrolü olan Zeki'ye ulaşmaları gerekmektedir. Diğer yandan içlerindeki hainin kim olduğunu bulma görevini üstlenen Alparslan'ın, silahların hangi depodan çıktığını öğrenmesi şart olmuştur.

Silahları satın alanlara ulaşmayı başaran İlyas ve yol arkadaşlarının başlarına buyruk hareket ederek girdikleri çatışmanın sonuçları ise ağır olacaktır. Zeki, yolunda giden planlarına katkıda bulunan, Çakırbeylilerin yeni hasmını da yanında tutarak gücüne güç katar. Bir belaya bulaşmak istemeyen Hızır, bu yeni ortaklığın başlarına ne gibi belalar açabileceğini fark ettiğinde ise iş işten geçmiş olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 137. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalanmıştır. Zeki'ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet'in hakkıdır; fakat yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata olacaktır. Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki'den hem de canından olmakla burun burunadır. Ağabeylerinin vurulmasıyla bir darbe daha alan Façalılar, yıkılmamak için büyük çaba sarf ederler.

Ünal Kaplan, bir hain olduğu artık kesinleşmiş olan Akif'in, derhal yakalanması için Altan ile görüşme yapar. Akif de ona ve ekibine başlatılacak operasyonun farkındadır ve kaçış planlarını başlatır. Duygularını kullanan bu adamdan hesap sormak isteyen Esra'nın korkusuz tavırları, bir ölüm kalım savaşının içine girmesine neden olacaktır. Esra'nın hayatıyla oyun oynadıklarını düşünen Çakırbeyliler, bu savaştan kendilerini sorumlu tutacaklardır.

Esra'yı ölüme terk edip kaçan Akif ise artık kandırabileceği tek kişinin, Serpil'in yanında soluğu alır. Serpil, Özlem eve geldiğinde gerçek yüzünü gösteren Akif'in oyununu fark ettiğinde her şey için çok geç olacaktır. Akif için kaçış bileti olan Alparslan, kurtulması zor bir tuzağın içine doğru sürüklenecektir.

EDHO 137. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA