Hercai 10. yeni bölüm fragmanı: Deli gibi pişman Miran! Hercai 9. son bölüm tek parça full izle

Atv ekranlarının reytingleri altüst eden dizisi Hercai 10. yeni bölüm, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. İntikamdan doğan bir aşk masalını anlatan Hercai 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren izleyicide büyük bir merak uyandı. Miran ve Reyyan, yeni bölümde kavuşacak mı? Hercai 10. yeni bölümden çok özel ipuçları!

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2019, 14:31 Güncelleme 16 Mayıs 2019, 15:58
Hercai 10. yeni bölüm fragmanı: Deli gibi pişman Miran! Hercai 9. son bölüm tek parça full izle

İÇİNDEKİLER

Hercai 10. yeni bölümde Miran gemileri yakıyor. Gönül'ün kendisine yalan söylediğini öğrenen Miran Aslanbey, nikahlı karısını boşamaya kararlı. Bu karar Aslanbey konağında büyük krize neden olacak. Azize Aslanbey iyice köşeye sıkışırken, Sultan kızını korumak için ne yapacak? İşte Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai 10. yeni bölümde olacaklar...

HERCAİ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 10. YENİ BÖLÜMDEN ÇOK ÖZEL İPUÇLARI!

Azize Aslanbey'in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran'ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan'ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa'nın karşısına geçmiştir. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı?

Reyyan, Miran'ın teklifine nasıl karşılık verecek? Diğer yandan Miran'ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül'ün planları gün yüzüne çıkar. Olanlara daha fazla seyirci kalamayan Miran boşanma kararı alır. Bu durum Aslanbey konağında ikinci bir depreme neden olur. Bu sefer Miran'ın kesin kararlı olduğunu gören Gönül her şeyin bittiğini düşünürken, Azize ve Sultan'ın bu duruma karşı hamlesi nasıl olacak?

HERCAİ 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyyan yaşadıklarından uzaklaşabilmek ve doğru kararı verebilmek için Melike'nin köyüne gider ama Miran, Reyyan'ı orada da bulur. İkili bir kere daha hesaplaşırken Miran, Reyyan'ı yeniden kendisine güvenmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Reyyan'ın gidişiyle yıkılan Azat'ın hemen pes etmeye niyeti yoktur. Reyyan'ın söylediklerini kabul edemeyen ve kendi kulaklarımla duymadan inanmam diyen Azat harekete geçer. Diğer yandan düşmanla iş çevirirken babasına yakalanan Yaren'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Kızının yaptıklarını öğrenen ve daha fazla sabrı kalmayan Cihan gemileri yakmaya karar verir.

HERCAİ 9. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA