Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak mı? Sen Anlat Karadeniz neden yok?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ancak Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni bölümüyle bu hafta ekranlara gelmeyecek. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm bu hafta neden yok ve ne zaman yayınlanacak? İşte herkesin merak ettiği sorunun cevabı...

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2019, 12:32 Güncelleme 13 Mayıs 2019, 12:42
Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak mı? Sen Anlat Karadeniz neden yok?

İÇİNDEKİLER

Atv'nin reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ancak bu hafta ekranlara gelmeyecek.

SEN ANLAT KARADENİZ 52. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ BU HAFTA NEDEN YOK?

Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği, başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman'ın paylaştığı yapımın 52'inci yeni bölümü maç yayını nedeniyle bu hafta ekrana gelmeyecek. ATV'de 15 Mayıs Çarşamba saat 20.45'te canlı yayınlanacak olan Akhisarspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası final maçı ekrana gelecek.

SEN ANLAT KARADENİZ 51. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başarır; ancak tayfalar için aynı şey söz konusu değildir. Kaleliler telafisi olmayan kayıplarının yasını tutarken tüm aile birbirine daha da kenetlenir.

Tahir gemiyi batıranın Genco olduğunu öğrenince hesap sormak için onun organize ettiği partiyi basar. Orada Murat'la karşılaşan Tahir için artık sorun Genco olmaktan çok ötedir. Tahir şimdi kardeşini kurtarmanın derdindedir.

Yiğit, Hazan öğretmenini yere göğe sığdıramazken Tahir'in onu korumak için yaptıkları, küçük çocuğun babasına ilk kez tavır almasına sebep olur. Yiğit ortadan kaybolur. Nefes ve Tahir'in onu buldukları yerde ise hepsi için ayrı bir sınav başlayacaktır.

SEN ANLAT KARADENİZ 51. SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE - TIKLA