Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. yeni bölüm fragmanı: Yıkıldık Behzat, yıkıldık! EDHO 136. son bölüm tek parça full izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO 137. yeni bölümde herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki yakalanacak ancak hemen öldürülmemesi, Haşmet'in ölümle burun buruna gelmesine neden olacak. EDHO yeni bölümde Akif'in duygularıyla oynadığını fark eden Esra ise ölüm kalım savaşı içine girecek. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. yeni bölüm fragmanından ipuçları!

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2019, 10:49 Güncelleme 13 Mayıs 2019, 11:24
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. yeni bölüm fragmanı: Yıkıldık Behzat, yıkıldık! EDHO 136. son bölüm tek parça full izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. yeni bölüm fragmanı yayınalndı. Atv ekranlarında 4 sezondur devam eden efsane dizi EDHO yeni bölümde her şey git gide karışacak. Çakırbeyliler ve Façalılar için yeni zorlu dönem başlıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. yeni bölümde neler olacak? İşte EDHO 137. yeni bölümden ipuçları!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 137. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 137. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalanmıştır. Zeki'ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet'in hakkıdır; fakat yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata olacaktır. Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki'den hem de canından olmakla burun burunadır. Ağabeylerinin vurulmasıyla bir darbe daha alan Façalılar, yıkılmamak için büyük çaba sarf ederler.

Ünal Kaplan, bir hain olduğu artık kesinleşmiş olan Akif'in, derhal yakalanması için Altan ile görüşme yapar. Akif de ona ve ekibine başlatılacak operasyonun farkındadır ve kaçış planlarını başlatır. Duygularını kullanan bu adamdan hesap sormak isteyen Esra'nın korkusuz tavırları, bir ölüm kalım savaşının içine girmesine neden olacaktır. Esra'nın hayatıyla oyun oynadıklarını düşünen Çakırbeyliler, bu savaştan kendilerini sorumlu tutacaklardır.

Esra'yı ölüme terk edip kaçan Akif ise artık kandırabileceği tek kişinin, Serpil'in yanında soluğu alır. Serpil, Özlem eve geldiğinde gerçek yüzünü gösteren Akif'in oyununu fark ettiğinde her şey için çok geç olacaktır. Akif için kaçış bileti olan Alparslan, kurtulması zor bir tuzağın içine doğru sürüklenecektir.

EDHO 136. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesut'un ölümünün ardından yerine geçecek isim için hızlıca çalışmalara başlayan Ünal Kaplan, Akif'in yakın zamanda başına bela açabileceğini de bilmektedir.

ZEKİ İÇİN HAREKETE GEÇİLİYOR

Akif'in gücünü kırmak için ise biran önce Zeki'nin devreden çıkarılması gerekmektedir. Ünal Kaplan, masasını korumak adına görüşmelere devam ederken Zeki meselesiyle Çakırbeyliler ilgilenecektir.

ESRA'YLA İŞBİRLİĞİ YAPILIYOR

Façalıların öncelikli hedefi de Ferman'ın ölümüne neden olan kişiyi bulup yok etmek olacaktır. İki ailenin bir kere daha aynı amaç etrafında toplanmasına sebep olan ortak düşmana ulaşmak için ise Esra ile işbirliği yapmak en iyi seçenektir.

İLYAS KARAR VEREBİLECEK Mİ?

Yeğeninin ölümünün ardından acısını paylaşmak için soluğu sevdiğinin yanında alan Ömür ile ilgili İlyas'ın bir an önce bir karar vermesi gerekmektedir.

ALPARSLAN ÖZLEM'LE İLGİLİ KARARINI VERİYOR

Hızır'ın üzerine gittiği bu konu, İlyas'ı yakın zamanda bir tercih yapmaya itecektir. Alparslan ise sevdiğiyle ilgili kararını çoktan vermiştir. Bu konularda amcalarından farklı olan Alparslan'ın, hayatıyla ilgili verdiği bu önemli kararın arkasında başka nedenler olması ihtimali ise çok yüksektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 136. SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE - TIKLA