Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı: Benimle evlenir misin? EDHO 135. son bölüm full tek parça izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv ekranlarında Salı günlerinin vazgeçilmezi haline gelen efsane dizi EDHO yeni bölümde güç savaşı iyice kızışıyor. Çakırbeyliler Zeki'yi bitirmeye kararlıdır. Peki Esra, Zeki konusunda İlyas'a yardım edecek mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanından ipuçları!

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2019, 11:31 Güncelleme 06 Mayıs 2019, 12:07
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı: Benimle evlenir misin? EDHO 135. son bölüm full tek parça izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv ekranlarının 4 sezondur devam eden efsane dizisi EDHO 136. yeni bölümde güç savaşı git gide kızışıyor! İlyas, Façalılar'ın kız kardeşi Ömür Façalı ile bir gelecek düşünürken, ağabeyi Hızır, kardeşin,in başına gelebilecek kötü olaylarla yüzleşmesini sağlıyor. EDHO 136. yeni bölümde neler olacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölümden ipuçları!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 136. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 135. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 136. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mesut'un ölümünün ardından yerine geçecek isim için hızlıca çalışmalara başlayan Ünal Kaplan, Akif'in yakın zamanda başına bela açabileceğini de bilmektedir. Akif'in gücünü kırmak için ise biran önce Zeki'nin devreden çıkarılması gerekmektedir. Ünal Kaplan, masasını korumak adına görüşmelere devam ederken Zeki meselesiyle Çakırbeyliler ilgilenecektir.

Façalıların öncelikli hedefi de Ferman'ın ölümüne neden olan kişiyi bulup yok etmek olacaktır. İki ailenin bir kere daha aynı amaç etrafında toplanmasına sebep olan ortak düşmana ulaşmak için ise Esra ile işbirliği yapmak en iyi seçenektir.

Yeğeninin ölümünün ardından acısını paylaşmak için soluğu sevdiğinin yanında alan Ömür ile ilgili İlyas'ın bir an önce bir karar vermesi gerekmektedir. Hızır'ın üzerine gittiği bu konu, İlyas'ı yakın zamanda bir tercih yapmaya itecektir. Alparslan ise sevdiğiyle ilgili kararını çoktan vermiştir. Bu konularda amcalarından farklı olan Alparslan'ın, hayatıyla ilgili verdiği bu önemli kararın arkasında başka nedenler olması ihtimali ise çok yüksektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 135. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Akif'in kurduğu tuzak yüzünden, fedailerin en önemli ismi kendini vatan için feda etmek zorunda kalırken Alparslan'ın üzerine, altından kalkması çok zor bir görev yıkılır.

ALPARSLAN KARARLI BİR ŞEKİLDE YOLA ÇIKIYOR

Bu durumu da Çakırbeylilerin lehine çevirmeyi başaracak olan Alparslan, hayatını riske atma pahasına, çıktığı yolun sonunu görme konusunda ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha kanıtlar.

MESUT İÇİN YENİ PLAN

Amcasının özgürlüğü karşılığında elindeki önemli bilgileri paylaşmayı teklif ettiği Mesut ise ölümü üzerine kurulan asıl plandan bihaberdir.

AKİF SAFINI DEĞİŞTİRECEK Mİ?

Ünal Kaplan'ın da önemli bir rol üstleneceği planda ilk hedef Akif'i saf değiştirmeye ikna etmek olacaktır. Mesut tarafından kaleminin kırıldığını öğrenen Akif'i kandırmak için ise çok çaba sarf etmek gerekmeyecektir.

HAŞMET, FERMAN'I ÖLDÜRECEK Mİ?

İçinde bulundukları dünyanın bedelini sevdiklerinin kaybıyla ödeyen Çakırbeyliler, Ferman'ın ölümüne engel olmak için ellerinden geleni yaparlarken, Haşmet bu konudaki kararından vazgeçmez. Ömür'ün karşısında durduğu ölüm emri için Behzat da geri adım atmaya başlamışken işler birden tersine döner. Alparslan'ın planın başarılı olmasıyla cezaevinden çıkan Haşmet, ayağının tozuyla oğluyla ilgili karalarda kendinden başkasının söz hakkı olamadığını herkese gösterecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 135. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA