Sen Anlat Karadeniz 50. yeni bölüm fragmanı: Karadeniz oğlum bu ne yapacağı belli olmaz! Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle

Sen Anlat Karadeniz 50. yeni bölümde Mustafa'nın başı dertte. Vedat'ın kötü sürprizinin ardından her şeyin yolunda olduğunu öğrenen Nefes için hamileliğin tadını çıkartma vakti geldi. Ancak Mustafa'nın başına geleceklerle aile yeniden darmadağın olur! İşte Sen Anlat Karadeniz 50. yeni bölümden ipuçları!

Giriş Tarihi 30 Nisan 2019, 11:08 Güncelleme 30 Nisan 2019, 12:20
Sen Anlat Karadeniz 50. yeni bölüm fragmanı: Karadeniz oğlum bu ne yapacağı belli olmaz! Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 50. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Atv ekranlarında her Çarşamba izleyicisiyle buluşan Sen Anlat Karadeniz 50. yeni bölümde ortalık yine karışıyor. Mustafa gemiye çıkmadan önce başına gelecekler içine doğmuş gibi helallik alacak ve sonra Karadeniz'de hüzün dolu anlar yaşanacak. İşte Sen Anlat Karadeniz 50. yeni bölümden ipuçları!

SEN ANLAT KARADENİZ 50. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 50. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 50. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vedat'ın gönderdiği videoyu izleyen Nefes ultrasona girer. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenince derin bir nefes alırlar. Şimdi Nefes için vakit hamileliğin tadını çıkarma vaktidir.

Murat, Mustafa'ya olan öfkesiyle yanlış kişilerle yakınlık kurar. Toyluğu ve hırsı yüzünden gözleri körleşen Murat, düşmanın eline tüm hayatını kökünden değiştirmeye yetecek bir koz verdiğinin farkında bile değildir.

Mustafa onu bekleyen felaketi hissetmiş gibi, gemiye çıkmadan önce herkesten helallik alır. Kaleli Bir Karadeniz'in karanlık sularına gömülürken, Asiye Mustafa'yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.

SEN ANLAT KARADENİZ 49. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes, Tahir'i hiç beklemediği bir halde yakalar. Tahir için durumu açıklamak yeterince zor değilmiş gibi, Deli Hanife'nin işin içine girmesi olayı iyice çıkmaza sokar. Tahir için Nefes'e kendini affettirmek sandığından zor olur.

Kaleliler iş dünyasındaki yeni rakiplerini fazla küçümseyince beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Fatura Murat'a kesilirken, Murat'ın Mustafa'dan yediği dayak aileye sırtını dönmesine sebep olur.

Tahir'in unutmaya çalıştığı karabasan Nefes'in rahatsızlanmasıyla tekrar ortaya çıkar. Tahir artık Nefes'e Vedat'tan gelen sırrı açıklamak zorundadır, Nefes ise Vedat'ın hayaletiyle yüzleşmek...

SEN ANLAT KARADENİZ 49. SON BÖLÜM FULL İZLE! - TIKLA