Bir Zamanlar Çukurova 30. yeni bölüm 2. fragmanı: Beni asla sevmeyeceğini biliyorum Züleyha...

Bir Zamanlar Çukurova 30. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perşembe günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova 30. yeni bölümde neler olacağı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Evlilik hazırlığında olan Müjgan son anda fikir mi değiştirecek? Fekeli'nin kalbi yaşananlara yenik mi düşecek? İşte Bir Zamanlar Çukurova 30. yeni bölümden ipuçları!

Giriş Tarihi 24 Nisan 2019, 10:20 Güncelleme 24 Nisan 2019, 11:40
Bir Zamanlar Çukurova 30. yeni bölüm 2. fragmanı: Beni asla sevmeyeceğini biliyorum Züleyha...

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 30. yeni bölüm 2. fragmanı izleyiciyi şok etti. Züleyha'nın kendisini sevmeyeceğinden emin olan Demir, onu azat mı edecek? Yılmaz ile evlilik hazırlığı içerisinde olan Müjgan, kafasındaki soru işaretlerine cevap bulabilecek mi? İşte Bir Zamanlar Çukurova 30. yeni bölüm 2. fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 30. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 30. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 30. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Küllerinden doğmaya başlayan Fekeli ve Hünkar aşkı tekrar filizlenecek mi? Aile değerlerini her şeyin önünde tutan Adana'nın en güçlü iki ismi aşkları için ne kadar ileri gidebilecek? Hünkar ve Fekeli arasında olup bitenleri sezenler bu birlikteliğe nasıl tepki verecek?

Özgürlüğü adım adım elinden alınan Züleyha'nın yeni planları neler? Yelkenleri yavaş yavaş ve temkinli bir şekilde indiren Demir Yaman'ın yeni bir şartı var. Oğlu Adnan'ı, sadece Demir'in izin verdiği zamanlarda görebilen Züleyha, ne zaman oğluna geri kavuşabilecek? Adnan'ın kimden olduğunu sorgulayan Demir Yaman "Senin için gerekirse ölürüm" dediği Züleyha'dan cevap bekliyor.

Evlilik arefesindeki Müjgan, kafasındaki soru işaretlerini silebilecek mi? Hala Yılmaz ve Züleyha arasında neler olup bittiğini öğrenmeye çalışan Müjgan rahat bir nefes alabilecek mi? Saniye'nin radarına takılan Gaffur ve Seher yakınlaşması nereye gidiyor? Saniye'ye yakalanan Gaffur arzularını dizginleyebilecek mi?

Konağa yeni bir misafir geliyor. Fransa'dan gelen yeni misafir Çukurova'da dengeleri değiştirecek mi? Şapkasını önüne koyan Cengaver'in Fekeli ve Yılmaz'la görüşmeleri sıklaşıyor. Aralarındaki güven arttıkça ortaya çıkan sırlar kimin pis işlerini ortaya çıkaracak? Gerçekleri öğrenen Fekeli'nin kalbi artık bu kadarını da kaldıramıyor! Kalp krizi geçiren Fekeli Çukurova'yı ayağa kaldıracak!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 29. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir Yaman, ataları gibi bu toprakları mı koruyacak, yoksa aşkı uğruna her şeyin dağılıp gitmesine müsaade mi edecek?

"ÇOK KÖTÜ GÜNLER BEKLİYOR BİZİ"

Akıl hastanesinin koridorlarında çığlık çığlığa Züleyha'yı arayan Demir Yaman, "Çok kötü günler bekliyor bizi, keşke zamanı geri alabilsem" diyen annesi Hünkar'ı karşısına mı alacak?

ÇUKUROVA'DA BÜYÜK KARAR ZAMANI!

Gözü, aşkı Züleyha'dan başka bir şey görmeyen Demir, "Adnan senin oğlun değil" yakarışları karşısında ne yapacak? "Zaferinizin tadını çıkarın" diyen Züleyha, Hünkar'ı saf dışı bırakmak için neler planlıyor?

YILMAZ SORULARI CEVAP BULACAK MI?

Müjgan'ın güvenini geri kazanmayı başaran Yılmaz'ı kemiren soru işaretleri cevap bulacak mı? Züleyha'nın, Yılmaz'a her şeyi anlattığı mektubu ilk açan kim olacak? Tüm bunlar olurken Gaffur Seher'le daha da yakınlaşıyor. Öyle ki bu artık tehlikeli bir hal almaya başlıyor.

FEKELİ'YE KİM ATEŞ AÇTI?

Konakta olup biten her şeyden haberi olan Saniye, bu duruma nasıl tepki verecek? Fekeli'ye kimin ateş açtığı gerçeği yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Artık neredeyse düzenli olarak görüşmeye başlayan eski aşıklar Fekeli ve Hünkar'ın asıl çabası Çukurova'da huzuru sağlamaktı. Görüşmelerinin sıklaşması eski aşıkları nasıl bir yola doğru sürüklüyor?

Zirvenin sahibi 'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe olduğu gibi bu hafta da yeni bölümüyle ATV'de!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 29. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA