Sen Anlat Karadeniz Meksika'da! Sen Anlat Karadeniz 48. yeni bölüm 2. fragmanı izle

Atv'nin Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sen Anlat Karadeniz, Meksikalı televizyon izleyicileri ile buluşuyor. Sen Anlat Karadeniz, 22 Nisan Pazartesi akşamı Meksika’nın en çok izlenen kanallarından IMAGEN TELEVISION’da yayına başlıyor. Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, hafta içi her akşam Meksikalı izleyicilerin karşısında olacak.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2019, 11:36 Güncelleme 17 Nisan 2019, 11:57
Sen Anlat Karadeniz Meksika’da! Sen Anlat Karadeniz 48. yeni bölüm 2. fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

MEKSİKA'DA KARADENİZ HEYECANI

Meksikalı televizyon izleyicileri Karadeniz'le tanışmak için gün sayıyor. Atv'nin sevilen dizisi "SEN ANLAT KARADENİZ" 22 Nisan Pazartesi akşamı Meksika'nın en çok izlenen kanallarından IMAGEN TELEVISION'da yayına başlıyor. MAR NEGRO (KARADENİZ) ismiyle ekrana gelecek dizi için kanalın yetkilileri de çok heyecanlı.

Diziye çok güvendiklerini, Meksika halkının Karadeniz'i çok seveceğini söyleyen yetkililer geçtiğimiz aylarda oyuncularla da tanışmışlardı. Tanıtımlarına hız verilen "Sen Anlat Karadeniz", hafta içi her akşam izleyicilerin karşısında olacak.

SEN ANLAT KARADENİZ 48. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nefes'i baygın halde bulan Tahir'in kulaklarında Vedat'ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes'in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir. Nefes'i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır.

SEN ANLAT KARADENİZ 48. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

Nefes'in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu karakolda biter.

Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir'in eve dönmemesi panik yaratır. Dört bir yanda herkes Tahir'i ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.

SEN ANLAT KARADENİZ 48. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA