Sen Anlat Karadeniz 48.yeni bölüm fragmanında Tahir başkasına mı aşık oluyor?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 48.yeni bölümde fragmanı görenleri çok şaşırttı. Nedeni ise Tahir'in bir başkasına aşık olma ihtimali... Nefes'in hamilelik maceraları başladı. İlk görev greyfurt! Bu eğlenceli anlar sonrası Nefes'in bayılıp kalması Tahir'i endişelendiriyor. Asıl sürpriz ise Tahir'in vurulup, tanımadığı insanların evinde uyandığı anlar. Sen Anlat Karadeniz 48.yeni bölümde 17 Nisan akşamı saat 20.00'de ATV'de.

Giriş Tarihi 16 Nisan 2019, 12:12 Güncelleme 16 Nisan 2019, 12:21
Sen Anlat Karadeniz 48.yeni bölüm fragmanında Tahir başkasına mı aşık oluyor?

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 48.yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Öte yandan Sen Anlat Karadeniz 48.yeni bölüm fragmanı izleyicileri hem heyecanlandırdı hem de kafaları karıştırdı. Hadi gelin Sen Anlat Karadeniz 48.yeni bölümü mercek altına alalım.

'TAHİR BENİM İÇİMDE KÖTÜ BİR HİS VAR'

Nefes'i baygın halde bulan Tahir'in kulaklarında Vedat'ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes'in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir.

Nefes'i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır.

HAMİLELİK MACERALAR BAŞLADI

Nefes'in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu karakolda biter.

KÖR KURŞUN

Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir'in eve dönmemesi panik yaratır.

Dört bir yanda herkes Tahir'i ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.