Günlük burç yorumları – 15 Nisan 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 15 Nisan Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 15 Nisan 2019, 09:30 Güncelleme 15 Nisan 2019, 09:30
Günlük burç yorumları – 15 Nisan 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Kalbinizin sesini dinleyerek başarı elde edeceksiniz. Düşüncelerinize hakim olmak husunda başarılı olacak, düşünerek konuşmanın artılarını yaşayacaksınız. Sezgileriniz yüzünden her şeyi farklı algılıyor ve bu özelliğinizi karşı tarafa yansıtmıyorsunuz. Konular üzerinde tekrar tekrar düşünmeniz zaman kaybettiriyor. Değişime hazır olsanız bile, uygulamak için zemin bulamıyorsunuz.

BOĞA:

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeleri başlatan kişi olabilirsiniz. Niyetinizi yerine getirmek için mümkün olduğunca sade ve anlaşılır cümleler kurmalısınız. Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

İKİZLER:

Arkadaşlarınızın arasında olan tartışma ya da olaylara istemeden dahil olabilirsiniz ancak pratik zekanız ve iletişim kabiliyetiniz yol gösterici olacak. Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı düşünmelisiniz.

YENGEÇ:

Yeteneklerinizi, sınırlarınızı keşfetmek ve görmek için uygun bir gün. Kriz anlarında iletişim kabiliyetinizi korumak bugünün genel konusu olabilir. Yaratıcı düşüncelerinizi iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Karşı cinsle duygusal bağlarınızı güçlendiriyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla göz dolduracaksınız.

ASLAN:

Birine sürpriz yapmaktan tutun da akşam yemeğe gitmek gibi detayları dahi arkadaşlarınız sizin halletmenizi isteyebilir. Liderlik yeteceğiniz ortaya çıkabilir. Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Mars'ın değişimi burcunuzda ilerliyor. Fırsatlar ayağınıza gelecek.

BAŞAK:

Sevdiklerinize yardım etmek bugününüzün genel konusu olsa da aşk hayatınızda geliştireceğiniz yeni tutum sayesinde herkese yetebileceksiniz. Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi biraz da sizin davranışlarınıza bağlı. Sıradışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların bulunmak istemiyorsunuz. Bugün, aşk konusunda fazla yorum yapmayacaksınız.

TERAZİ:

Bazı konularda savunmasız hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızı stabil tutabilmek adına partnerinizin bazı cümlelerini ve yaptıklarını görmezden gelebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Hiç kimseye ileri vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konusunda aklınızdan geçenleri paylaşmıyorsunuz.

AKREP:

İç dünyanızı dinleyebileceğiniz ve kendinizi tanıyacağınız bir gün olabilir. Mümkünse bu günü sessiz ve doğa içerisinde geçirmenizde faydalı olacaktır. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Evinizdeki eski eşyaları gözden geçirmeli veya yenilemelisiniz.

YAY:

Aşk konularında yaşayacağınız aksiliklerle ilgili dostlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Size yakın ve güvendiğiniz kişilere içinizi dökmek size iyi gelebilir. İş yaşantınızda pasif durumda kalmak canınızı sıkıyor. Kendinizi ispat etmek için, yoğun çaba harcamanız, etrafınızdaki kişilerin dikkatini çekmeyebilir. Bugün, çevrenize karşı hoşgörülü olmak zorundasınız.

OĞLAK:

Kabullenemediğiniz bazı konular bugünlerde gergin olmanıza sebebiyet verebilir. Kişisel gelişim kitaplarına yöneliminizi arttırmak için uygun bir gün. Bugün, kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Güçlü duygularınız bazen sizi aşırı yorgun ve sinirli yapıyor. Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için, çevrenizdekilere ters gelebilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız kafanızı kurcalıyor.

KOVA:

Mide sorunlarınıza karşı önlem almanız gereken bir gündesiniz. Nane çayları size çok iyi gelebilir. Beslenmenizden de mümkün olduğunca asidi çıkartmalısınız. Bugün kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamda etkili konuşmalarınızla dikkat çekecek ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Ay'ın konumu, sosyal yaşantınıza canlılık verirken ilişkiniz özgür davranışınız yüzünden tehlikeye girebilir.

BALIK:

Aşk hayatınızda karar almak ve aldığınız kararın arkasında durmak genel konunuz olabilir. Partnerinizin sizden istedikleri bugünlerde size fazla gelebilir. Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Sizi yakından tanıyanlar için zor birisiniz. Bugün, değişik fırsatlar karşısında karar verme güçlükleri yaşayacaksınız.