Zengin ve Yoksul 1. bölüm fragmanı izle: Sen kimi nereye kovuyorsun! Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler?

Zengin ve Yoksul Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yeni dizi Zengin ve Yoksul 1. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor merak edilmeye başlandı. Yeni dizi Zengin ve Yoksul oyuncuları kimler? Zengin ve Yoksul'un konusu nedir? Yeni dizi hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizin detayında...

Giriş Tarihi 31 Mart 2019, 13:52 Güncelleme 31 Mart 2019, 14:02
Zengin ve Yoksul 1. bölüm fragmanı izle: Sen kimi nereye kovuyorsun! Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Zengin ve Yoksul, Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkmak için hazırlanıyor. NTC Medya'nın yapımını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer'in oturduğu Zengin ve Yoksul dizisinin başrol oyuncularından Binnur Kaya, farklı bir rolle izleyicinin karşısına çıkacak. Merakla beklenen dizi Zengin ve Yoksul'un 1. fragmanı yayınlandı. Zengin ve Yoksul oyuncuları kimler merak ediyorsanız detaylar haberimizde...

ZENGİN VE YOKSUL 1. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

ZENGİN VE YOKSUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV'nin yeni dizi Zengin ve Yoksul 7 Nisan Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak.

ZENGİN VE YOKSUL DİZİSİNİN KONUSU

Her istediğini elde edenlerin bencilliği ile istedikleri hiçbir şeyi elde edemeyenlerin öfkesini anlatan "Zengin ve Yoksul" güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle çok yakında Atv'de.

ZENGİN VE YOKSUL OYUNCULARI

İlk bölüm tanıtımı heyecanla izlenen Zengin ve Yoksul, Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay, Elif Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner gibi ekranların sevilen oyuncularıyla en kısa zamanda ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Binnur Kaya, yeni dizisi Zengin ve Yoksul'u anlattı.

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, tanıtımlarıyla adından sıkça söz ettiren, atv'nin iddialı dizisi Zengin ve Yoksul'un başrol oyuncusu Binnur Kaya, neden bu projeyi kabul ettiğini açıkladı. Hikaye kadar, yapımcı Mehmet Yiğit Alp'e de güvendiğini söyleyen Kaya, "Bu yolculuğa onunla çıkmak istedim. Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem takip ettiğim ve kalemini çok beğendiğim başarılara imza atmış iki senarist. Deniz Yorulmazer, genç, disiplinli ve aklını işine nasıl yansıtacağını merak ettiğim, inisiyatif sahibi, güçlü bir yönetmen. Kadro sevdiğim, daha önceden tanıdığım oyuncu arkadaşlarım ve büyüklerimden oluşunca, yol kendini daha da merak ettirdi. 'Yolun zamanı ve hikayesini' önemseyen biri olarak, bu yolculukta güzel anılar biriktirmekle ilgileniyorum" dedi.

Herkes kadar iyi, herkes kadar kötü bir karakter

Birbiriyle bağlantılı ama bambaşka hayatlar yaşayan iki ailenin hikayesini konu alan Zengin ve Yoksul dizisinde Berrin karakterini canlandıran Binnur Kaya, yeni rolü ilgili, "Ben Berrin'de herkes kadar iyi herkes kadar kötü, arada kalmış bir kadın görüyorum. Hayata hep kendi açısından bakarak, kendisini haklı görüyor ve hakkının yenildiğine inanıyor. Berrin'in hikayesini hep beraber izleyip göreceğiz" dedi.

Dolu dolu bir hikaye

Hayatını, başka hayatlarla kıyaslamak insanların kendilerine takabileceği en fena çelmelerden biri diyen Binnur Kaya, "Kıyas, beklenti, çelişki, masum hayallerle yıkıcı arzuların birbirine karışması, işte Zengin ve Yoksul tüm bu duyguları içinde barındıran bir güçlü bir hikayeye sahip. Şimdiden işin hayata geçişinde emeği olan ve bizleri ekran karşısında seyreden her bir kişiye teşekkür ederim" şeklinde konuştu.