Atv'nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul ilk tanıtımıyla sosyal medyanın gözdesi oldu! Oyuncuları kimler?

Zengin ve Yoksul çok yakında Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Atv'nin efsane dizileri arasında yerini almaya hazırlanan Zengin ve Yoksul'un ilk tanıtım videosu yayınlandı. Merakla beklenen dizi, farklı hayatlara sahip ailelerin ortak hikayesini ekranlara taşıyacak. Peki, Zengin ve Yoksul oyuncu kadrosunda kimler var?

Giriş Tarihi 22 Mart 2019, 12:15 Güncelleme 22 Mart 2019, 12:35
Atv’nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul ilk tanıtımıyla sosyal medyanın gözdesi oldu! Oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarında buluşmaya hazırlanan, NTC Medya'nın yapımını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer'in oturduğu Zengin ve Yoksul, ilk tanıtımıyla izleyicinin dikkatini bir hayli çekti. Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem'in kaleme aldığı, dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Yayınlandığı ilk tanıtım videosuyla sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Peki, Atv'nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul'un oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu ne?

ZENGİN VE YOKSUL İLK TANITIM - TIKLA İZLE

ZENGİN VE YOKSUL DİZİSİ İLK TANITIMIYLA SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE!

Tanıtım sonrası sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren Atv'nin merakla beklenen dizisi, farklı hayatlara sahip ailelerin ortak hikayesini ekranlara taşıyacak.

ZENGİN VE YOKSUL OYUNCULARI

İlk bölüm tanıtımı heyecanla izlenen Zengin ve Yoksul, Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay, Elif Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner gibi ekranların sevilen oyuncularıyla en kısa zamanda ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

YENİ DİZİ ZENGİN VE YOKSUL'UN KONUSU

Her istediğini elde edenlerin bencilliği ile istedikleri hiçbir şeyi elde edemeyenlerin öfkesini anlatan "Zengin ve Yoksul" güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle çok yakında Atv'de.