Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. yeni bölüm fragmanı: Bana Zeki'nin adresini bul! EDHO 128. son bölüm full izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. bölümde izleyiciyi yine nefes kesen anlar bekliyor. Atv'nin 4 sezondur devam eden efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. yeni bölüm fragmanında Zeki, Çakırbeyli ve Façalılar'ın canını yakmaya devam ederken, Hızır'ın döşediği bombalı tuzaktan kurtulan Mesut da boş durmuyor. İşte EDHO 129. yeni bölümden ipuçları...

Giriş Tarihi 18 Mart 2019, 12:09 Güncelleme 18 Mart 2019, 13:33
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. yeni bölüm fragmanı: Bana Zeki’nin adresini bul! EDHO 128. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO yeni bölümde Çakırbeyliler'i bitirmek için hain planlar yapan Zeki'nin son kurbanı Hızır'ı zor anlar bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. yeni bölüm fragmanından da anlaşılacağı gibi Salı günü izleyiciyi nefes kesecek bir bölüm bekliyor. İşte EDHO 129. yeni bölümden ipuçları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 129. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 129. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çakırbeylileri sırayla tuzağa düşürmeye çalışan Zeki'nin kendine kurban olarak seçtiği son kişi Hızır olmuştur. Düşmanlarını avlayarak aç kuşlara yem eden Zeki'nin adresine ulaşmak için tüm aile seferber olur. Ömür'ü kaçırarak Façalıların da damarına basan bu düşmanı yok etmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

Diğer yandan Hızır'ın bombalı eyleminden sağ kurtulmayı başaran Mesut da herkes için bir tehdit oluşturmaya devam eder. Bu tehlikeli ve büyük güçten kurtulmak adına İlyas ve dostları Akif'i tuzağa düşürmek için harekete geçerler. Aynı amaç uğruna Ünal Kaplan da kendi yöntemleriyle devreye girecektir. Mesut'la uzlaşılmadığı sürece masasının hem güç hem de kan kaybetmeye devam edeceğinin farkında olan Ünal Kaplan'ın yapacağı anlaşma ise Çakırbeylileri memnun etmeyecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 128. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeki'nin Çakırbeylileri bitirmek üzerine yaptığı planın ilk kurbanı olan Alparslan, sevdikleri uğruna gözünü bile kırpmadan canını feda edebileceğini bir kere daha kanıtlamıştır.

ÜNAL, HIZIR'IN KARŞISINDA DURAN İLK KİŞİ OLUYOR

Yeğenine yapılanlara karşılık öfke ile düşüncesizce hareket etmesinden korkulan Hızır'ın karşısında ilk duracak kişi Ünal Kaplan olacaktır. Alparslan'ın başına gelenlerin ardından kendi de dahil hiç kimsenin canını umursamayacak olan Hızır, ondan beklenenin aksine mantıklı bir plan yapar. En büyük amacı ise bundan sonra sevdikleriyle değil bizzat kendisiyle savaşmaları gerektiğini düşmanlarına öğretmek olacaktır.

ZEKİ HERKESİN NEFRETİNE SAHİP OLUYOR

Zeki, icraatlarıyla masanın karşısında adeta bir güç gösterisi yaparken gözünü diktiği para ve mallardan önce herkesin nefretine sahip olmuştur. Başta Façalılarla yakınlaşmayı hedefleyen Zeki, bu amacına ulaşamayınca ilk işi Hızır'ı öldürmek için harekete geçmek olacaktır.

EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA