Bir Zamanlar Çukurova 23. bölümde Hünkar Yaman'ın kararı ne olacak?

Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle ATV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Hünkar Yaman'ın kararı merak ediliyor. Peki, yeni bölümde neler yaşandı? Bir Zamanlar Çukurova 23. bölümü takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 07 Mart 2019, 20:04 Güncelleme 13 Ağustos 2019, 01:58
Bir Zamanlar Çukurova 23. bölümde Hünkar Yaman’ın kararı ne olacak?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde büyük hesaplaşmalar yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova'nın izleyicileri yeni bölümde neler yaşanacağını büyük bir merakla araştırıyor. Bir Zamanlar Çukurova 23. bölüm izle seçeneğini haberimizin üst kısmında bulabilirsiniz.



BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova'nın üstündeki sır bulutları dağılıyor! Olayların fitili bu sefer gizli saklı yazılmış bir mektupla alevleniyor. Demir atma töreninde Züleyha hakkında duyduklarıyla öfke nöbetine sürüklenen Demir, can dostu Cengaver'e kafa atıyor. Şoka uğrayan Cengaver ne olursa olsun her zaman arkasında durduğu arkadaşını silecek mi?



YILMAZ'IN KARARI MERAK EDİLİYOR

İki sevdayı birden kalbine sığdırmaya çalışan Yılmaz, Çukurova'yı dedikodu kazanına çeviren olaylardan sonra nasıl bir karar verecek? Hünkar tüm bu olanlardan sonra artık daha tedbirli olması gerektiğini biliyor ve gözünü karartıyor.



HÜNKAR YAMAN NE YAPACAK?

Oğlu Demir ve Yaman ailesi adının üstüne leke sürdürmemek için elinden geleni ardında koymayan Hünkar Yaman, ne kadar ileri gidecek? Züleyha'yı oğlu Adnan'dan koparacak kadar gaddarlaşacak mı?



MÜJGAN DOKTOR ÇUKUROVA'YI TERK EDİYOR

Olayların, duyduklarının ve Yılmaz'a duyduğu aşkın ağırlığında ezilen Müjgan Doktor valinizi toparlayıp Çukurova'yı terkediyor. Her yerde Müjgan'ı arayan Yılmaz'ın duydukları onu çileden çıkarıyor. Onca olay olurken Yılmaz'ın, Yamanlar'ın konağının bahçesinde keyifle kahvesini yudumlamasının sebebi ne?