Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.yeni bölüm fragmanı: Kimsenin can güvenliği yok

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.sezondur Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi. Her yeni bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Hızır küçümsediği düşmanı Zeki, kimsenin beklemediği bir hamleye imza atınca 126.son bölümde sinyali verilen güç savaşları başlamış oldu. Öte yandan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.yeni bölüm fragramı ile heyecanı en üst düzeye çıkardı. İşte EDHO 127.fragmanı ve ipuçları...

Giriş Tarihi 04 Mart 2019, 13:01 Güncelleme 04 Mart 2019, 13:07
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.yeni bölüm fragmanı: Kimsenin can güvenliği yok

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.yeni bölüm fragmanı yayında. Zeki'nin hamlesi sonrası işler karışıyor. Kardeşlerinin intikamını almak için her yolu deneyecek. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.yeni bölümden ipuçları.

"HİÇ KİMSENİN CAN GÜVENLİĞİ YOK"

Hızır Çakırbeyli'nin küçümsediği düşmanı Zeki, otelde kurduğu tuzakla beklenmedik bir hamleye imzasını atmıştır.

Özlem'in dikkati sayesinde ölümden kıl payı kurtulan Hızır'ın can borcunu ödemek bundan sonra Alparslan'ın görevi olacaktır.

İstediğini alana kadar yolundan vazgeçmeyecek olan Zeki, Çakırbeylileri karşısına alarak açtığı savaşta, masanın yeni üyeleriyle ortaklık kurmaya çalışır. Masanın paylaşmaya yanaşmayacağı haraca karşılık, Alparslan'ın saklı tuttuğu depoların yerini öğrenip el koymayı amaçlamaktadır.

Çalarak elde edeceği paralar karşılığında yeni dostlar edinmeyi amaçlayan Zeki'nin, Hızır'dan sonraki hedefi Alparslan olacaktır. Tedbirleri arttırmak yerine Çakırbeylilere açılan savaşa karşılık verme görevini üstlenen Alparslan'ın hayatı büyük risk altındadır.