Sen Anlat Karadeniz 41. yeni bölüm 2. fragman: Denizden gelen kaplan!

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm izleyici tarafından merakla bekleniyor. Atv'nin efsane dizisi Sen Anlat Karadeniz 41. yeni bölümde Tahir, Nefes ve oğlu Yiğit ile birlikte yeni bir hayat kurma hayali kurarken, Nefes'in yapacağı seçim herkesi hayal kırıklığına uğratacak. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm tüm fragmanı haberimizin detayından izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 19 Şubat 2019, 13:45 Güncelleme 19 Şubat 2019, 13:56
Sen Anlat Karadeniz 41. yeni bölüm 2. fragman: Denizden gelen kaplan!

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karedeniz 41. yeni bölüm 2. fragmanının yayınlanmasıyla izleyici yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı. Yarın akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 41. yeni bölümden ipuçları...

SEN ANLAT KARADENİZ 41. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 42. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Nefes, Tahir'in hapisten kaçtığını öğrenir. Sevdiği adamın ömür boyunca kaçak yaşamasını istemeyen Nefes bir seçim yapmak zorundadır. Murat Nazar'ı kaçırır. Nazar'ı Murat'ın sırtında Kaleli Konak'ın kapısında gören Saniye, Tahir'den sonra bir oğlunun daha yanlış bir evlilik yapmasına izin vermeyecektir.

Tahir, Nefes ve Yiğit'i bulmayı başarır. Tahir birlikte yeni bir hayatın hayalini kurarken, Nefes sevdası için ayrılığa göğüs germeye razıdır.

SEN ANLAT KARADENİZ 40. SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 40. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Sokak serserileri tarafından kaçırılan Nefes adamları alt etmeyi başarırken, Tahir peşindeki polislerle yüz yüze gelmiştir. Vedat uyanıp Nefes'in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes'in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret'i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir. Tahir, Yiğit'in bıraktığı izlerin peşinde onlara adım adım yaklaşırken, Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir.