Sen Anlat Karadeniz'den Eren Bülbül'e saygı duruşu! Sen Anlat Karadeniz 39. yeni bölüm fragmanı izle

Sen Anlat Karadeniz 38. son bölümde, iki yıl önce PKK'nın hunharca katlettiği Trabzonlu Eren Bülbül hüzünlü bir şekilde anıldı. izide Asiye ve Mustafa Kaleli'nin dünyaya gelen bebeklerine Eren'in adının verilmesi, izleyicinin takdirini topladı. Sen Anlat Karadeniz'eki o anlar Twitter'da TT oldu. Dizinin bilgesi Osman Dede'nin, "Bizim burada yatan kahraman bir çocuğumuz var. Bebeğin adı Mehmet Eren olsun." demesi üzerine tüm aile bireylerinin büyük bir mutlulukla bu öneriyi kabul edip, erkeklerinin bebeği kucaklarına alıp "İyi ki varsın Eren" demesi izleyiciyi hüzne boğdu. Atv ekranlarında yayınlanan son bölümden sonra izleyici heyecanla Sen Anlat Karadeniz 39. yeni bölüm fragmanını bekledi.

Giriş Tarihi 01 Şubat 2019, 10:06 Güncelleme 01 Şubat 2019, 10:15
Sen Anlat Karadeniz’den Eren Bülbül’e saygı duruşu! Sen Anlat Karadeniz 39. yeni bölüm fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz son bölümde herkesi duygulandıran anlat yaşandı. Atv'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de; iki yıl önce PKK'nın katlettiği Trabzonlu Eren Bülbül'e saygı duruşu yapıldı. Sen Anlat Karadeniz 38. son bölümde; Mustafa ile Asiye, cezaevinde dünyaya gelen bebeklerine Mustafa'nın babası Mehmet'in adını vermek istedi.

SEN ANLAT KARADENİZ 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

"BEBEĞİN ADI MEHMET EREN OLSUN"

Sen Anlat Karadeniz'in bilgesi Osma Dede, "Bizim burada yatan kahraman biir çocuğumuz var, bebeğin adı Mehmet Eren olsun." dedi. Tüm aile büyük bir mutlulukla bu öneriyi kabul etti. Ailenin erkeklerinin bebeği kucaklarına alıp, "İyi ki varsın Eren" demesi, izleyiciyi hüzne boğdu.

SEN ANLAT KARADENİZ 38. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM FULL İZLE

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz 38. son bölümde, iki yıl önce henüz 15 yaşındayken PKK tarafından hunharca katledilen Trabzonlu genç Eren Bülbül'e son derece duygulu bir saygı duruşunda bulunuldu. Mustafa'nın eşi Asiye tutuklu bulunduğu cezaevinde bir erkek çocuk dünyaya getirdi ve dizide bilgeliği ile tanınan Osman Dede, dünyaya gelen bebeğe Mehmet Eren adını verdi. Bu arada dizinin kötü adamı Vedat, kadınların hapis çıkışında, Tahir'in tuttuğu ev ve dükkan ile büyük mutluluk yaşayan Nefes'in sevincini yarıda bıraktı. Vedat binbir türlü oyunla Tahir'in yeni tuttuğu eve girip Nefes ile kendisinin yer aldığı posterleri duvara astı ve üstüne yazılar yazdı. Tahir olup biteni farkedince Vedat'ın peşine düştü. Sen Anlat Karadeniz son sahnede Tahir Vedat'ı vurdu.