Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. yeni bölüm fragmanı: Ya Behzat ölecek ya ben! EDHO yeni bölüm fragmanı izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. yeni bölüm fragmanında yine heyecan dorukta. EDHO 123. yeni bölümde İlyas Çakırbeyli, kollarında can veren dostunun acısını Behzat'tan çıkartmak için harekete geçecek. Hızır ise kardeşi İlyas'ın boş durmayacağını düşünerek Alparslan'ı devreye sokar. Ancak İlyas, abisi Hızır'ın Alparslan ile ilettiği talimatları kabul etmeyecektir. Hızır bu kez fena köşeye sıkışacak. Ne İlyas ne de Façalılar uzlaşmaya yanaşmayacak. Hapishane kurallarına göre Behzat'ın ya da İlyas'ın öleceği EDHO 123. yeni bölümde neler olacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. yeni bölümden ipuçları...

Giriş Tarihi 28 Ocak 2019, 14:34 Güncelleme 28 Ocak 2019, 15:19
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. yeni bölüm fragmanı: Ya Behzat ölecek ya ben! EDHO yeni bölüm fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm gümbür gümbür geliyor. Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin yer aldığı EDHO'da heyecan dorukta. Hapishanedeki İlyas, Behzat'a olan öfkesinden abisinin sözlerini yerde bırakacak. İşte EDHO 123. yeni bölümde yaşanacaklar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 123. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 123. YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI

Kollarının arasında can veren dostunun acısıyla Behzat'a olan öfkesi katbekat artan İlyas, biran önce intikamını almak ister. Hızır, kardeşinin canından endişe etmektedir ve akacak kanı durdurması için Alparslan'ı görevlendirir. Dışarıda yapılan sulhun, içeriyi kapsamadığını söyleyen İlyas, abisinin sözünü yerde bırakmak pahasına Alparslan'la iletilen talimatları kabul etmez. Behzat da dışarıdakilerin kendisi adına karar vermesine tepki gösterir. Canlarından önce itibarlarını düşünen hasımların birbirlerine zarar vermelerini engellemek neredeyse imkansızdır.

Hızır, hapishaneden gelecek bir kayıp haberini engellemek için Façalı Ailesiyle yaptığı anlaşmaya dostlarını da ikna etmeye çalışır fakat başaramaz. Düşmanlığı devam ettirme konusunda İlyas'la aynı fikirde olan her kimse bundan sonra hem kendi canından hem de İlyas'ın canından sorumlu olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE

İlyas'ın cezaevi önünde uğradığı saldırı Çakırbeylileri derinden etkilemiştir. Olanlardan sonra ailenin reisi görevini üstlenen Alparslan, amcasının intikamı alınana kadar tüm düşmanlarını yok etmeye ant içer. Yaşananların asıl sorumlusu 'Façalı Dayı' adıyla anılan Haşmet ise cenazede karşılarına çıkacaktır.

Hızır, ailesinin başına musallat olan bu yeni düşmanın gözlerinin içine bakma fırsatı bulur ve daha fazla kan dökülmemesi için teke tek hesaplaşmayı teklif eder. Bu anlaşmaya yanaşmayan Haşmet, yine bir Çakırbeyli kanı akıtmaya hazırlanırken hiç beklemediği bir karşılık bulacaktır. Mertlik nedir bilmeyen düşmanının yöntemleriyle saldırıya geçen Hızır, kurduğu tuzakla üzerine yapılan tüm planları tersine çevirir.