Hakan: Muhafız 2. sezon ne zaman? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Hakan: Muhafız dizisinin 2. yeni sezonu için bekleyiş sürüyor. Netflix'in ilk Türk dizisi olma özelliğini taşıyan ve çoğu izeyiciden tam not alan Hakan: Muhafız'ın ilk sezonu 10 bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Peki, Hakan: Muhafız 2. sezon ne zaman başlayacak? Hakan: Muhafız'ın yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Giriş Tarihi 24 Ocak 2019, 12:55 Güncelleme 24 Ocak 2019, 12:55
Hakan: Muhafız 2. sezon ne zaman? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

Hakan: Muhafız 2. sezon ne zaman? Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Hakan: Muhafız, ilk 10 bölümüyle ilk sezonda seyirciyle buluştu. Yeni sezon öncesi detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yeni sezona bazı ünlü oyuncuların da katılacağı bildirildi. Peki, Hakan: Muhafız 2. sezon ne zaman başlayacak? Hakan: Muhafız'ın yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

HAKAN: MUHAFIZ 2. SEZON NE ZAMAN?

Hakan: Muhafız'ın 2. sezonu merakla bekleniyor. Ancak dizinin yeni sezonunun hangi tarihte başlayacağı henüz açıklanmadı. Tahminlere göre, 2. sezonun 2019'un yaz aylarında takipçileriyle buluşacağı düşünülüyor. Hakan: Muhafız'ın yeni sezonuyla ilgili açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

YENİ SEZONDA ENGİN ÖZTÜRK VE BORAN KUZUM DA VAR

Kadrosunda, Saygın Soysal, Burçin Terzioğlu ve Yurdaer Okur gibi isimleri de bulunduran, The Protector'un yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

İkinci sezonda Engin Öztürk ve Boran Kuzum'u kadrosuna dahil edecek dizinin konusu şöyle:

"Sıradan bir hayatı olan genç Hakan'ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul'u korumak zorunda olduğunu öğrenir ve yaşantısı bir anda altüst olur. Kendisini epik bir maceranın içinde bulan Hakan, ondan beklenen şekilde son muhafız olma yoluna girer. Hakan, doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle bambaşka bir dünyaya adım atar."

BÖLÜM ÖZETLERİ

1. BÖLÜM
Yeni bir iş girişimi için umutsuzca fırsat kollayan Hakan'ın yoluna muhtemelen çok kıymetli olan tılsımlı bir gömlek çıkar.

2. BÖLÜM
Hakan, Muhafız'a dair anlatılanlara inanmakta zorlanır. Ölümsüz'ün ona ulaşmasını engellemek için yerinden ayrılmaması söylense de o, Memo'yu bulmak için gizlice çıkar.

3. BÖLÜM
Hakan ve Zeynep, yüzüğü koruyan bir Sadık ile buluşmak üzere ellerindeki adrese gelir. Ancak tek buldukları, ücra bir köşedeki köhne bir evdir.

4. BÖLÜM
Hakan, Faysal Erdem'in Ayasofya projesini almasını kutlamak için düzenlenen bir partide yeni işine başlar. Zeynep ise yüzük taşını bulmak için ipuçlarını takip eder.

5. BÖLÜM
Hakan, Faysal Erdem'in Ayasofya projesini almasını kutlamak için düzenlenen bir partide yeni işine başlar. Zeynep ise yüzük taşını bulmak için ipuçlarını takip eder.

6. BÖLÜM
Hakan, yeni aşkı ve Muhafız olarak sahip olduğu görevler arasında seçim yapmakta zorlanır. Emir'i eve geri gönderen Kemal, hançeri aramak üzere dışarı çıkar.

7. BÖLÜM
Müzenin güvenlik sistemini aşmak için daha iyi bir yol bulmaya zaman olmadığından Zeynep, Hakan'ın planını kabul eder. Ama bu plan riskleri de beraberinde getirir.

8. BÖLÜM
Zeynep, babası için Timur'dan yardım ister. Faysal Erdem, Mazhar'ın son eylemlerini tasvip etmez. Leyla, Hakan'la ilişkisi nedeniyle kendini çelişkide hisseder.

9. BÖLÜM
Hakan, suç mahallinden uzaklaştırılırken beklenmedik bir şey görür. Ölümsüz hakkında daha fazla şey öğrenmek isteyen Kemal, statüsünü ve daha pek çok şeyi riske atar.

10. BÖLÜM
Gözü aşktan başka bir şey görmeyen Hakan, eğitimini ve Muhafız görevlerini savsaklar. Leyla ona Ölümsüz'ün kanının gizli bir güce sahip olduğunu söyler.