Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm fragmanı: Ya öl ya öldür! EDHO yeni bölüm fragmanı izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde heyecan dorukta! 3 hafta aranın sonunda EDHO izleyicisinin karşısına çıkacak. EDHO son bölümde İlyas'ın cezaevi önünde uğradığı saldırı, yeni bölümde intikam hırsına dönüşecek. Çakırbeyliler bu saldırının sorumlusu olarak gördüğü Façalı Dayı Haşmet'i bitirmeye ant içecek. Bu sırada yeni bir Çakırbeyli'yi bitirme planı yapan Haşmet'i ise hiç ummadığı bir tuzak bekliyor olacak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

Giriş Tarihi 22 Ocak 2019, 09:53 Güncelleme 22 Ocak 2019, 18:15
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm fragmanı: Ya öl ya öldür! EDHO yeni bölüm fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3 hafta aradan sonra bu akşam 21:45'te Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Özetsiz yayınlanacak yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? EDHO'daki cenaze herkesin aklında 'İlyas Çakırbeyli öldü mü?' sorusunu oluşturdu. Bu sorunun cevabı bu akşam Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölümde ortaya çıkacak. İşte Atv'nin efsane dizileri arasında yer alan EDHO'nun yeni bölümüyle ilgili ipuçları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 122. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 122. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İlyas'ın cezaevi önünde uğradığı saldırı Çakırbeylileri derinden etkilemiştir. Olanlardan sonra ailenin reisi görevini üstlenen Alparslan, amcasının intikamı alınana kadar tüm düşmanlarını yok etmeye ant içer. Yaşananların asıl sorumlusu 'Façalı Dayı' adıyla anılan Haşmet ise cenazede karşılarına çıkacaktır.

Hızır, ailesinin başına musallat olan bu yeni düşmanın gözlerinin içine bakma fırsatı bulur ve daha fazla kan dökülmemesi için teke tek hesaplaşmayı teklif eder. Bu anlaşmaya yanaşmayan Haşmet, yine bir Çakırbeyli kanı akıtmaya hazırlanırken hiç beklemediği bir karşılık bulacaktır. Mertlik nedir bilmeyen düşmanının yöntemleriyle saldırıya geçen Hızır, kurduğu tuzakla üzerine yapılan tüm planları tersine çevirir.

EDHO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır.

Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.