Sen Anlat Karadeniz bugün var mı? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Atv'de Sen Anlat Karadeniz rüzgarı esmeye devam ediyor. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dizini yakın takipçileri, yeni bölümde neler yaşanacağını merak ederken bir yandan da yeni bölüm tarihini araştırıyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm ne zaman? Sen Anlat Karadeniz bugün var mı?

Giriş Tarihi 09 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2019, 16:03
Sen Anlat Karadeniz bugün var mı? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Atv'de ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü yılbaşı nedeniyle ekrana verilen ara nedeniyle yayınlanmamıştı. Dizinin yeni fragmanının çıkmaması izleyicide merak yarattı. Peki, Sen Anlat Karadeniz bugün var mı? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler...

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sen Anlat Karadeniz dizisi bugün ekranlarda olmayacak. Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Aslantepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi isimlerin paylaştığı Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü 23 Ocak Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Takipçileriyle 36. randevusuna çıkan Sen Anlat Karadeniz'in bu bölümünde olaylar şöyle gelişti: Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?