Müge Anlı'da bugün üst üste son dakika gelişmesi yaşandı! Palu Ailesi Müge Anlı canlı yayınında gözaltına alındı 9 Ocak

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Palu ailesi Müge Anlı canlı yayınında gözaltına alındı. Müge Anlı'da bugün, Palu ailesiyle ilgili polis harekete geçti. Ailenin Kocaeli'deki evine baskın yapan polis ekipleri, arama yapıyor. 'Yarı hoca' diye bilinen ailenin eniştesi Tuncer Ustael, baskın anlarını katıldığı canlı yayında izledi. Aile üyelerine gözaltı yapıldığı bildirildi. Üzerinden yarım saat geçmeden Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosunda Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael 'kasten adam öldürmek' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2019, 15:28
Müge Anlı’da bugün üst üste son dakika gelişmesi yaşandı! Palu Ailesi Müge Anlı canlı yayınında gözaltına alındı 9 Ocak

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi bugün Müge Anlı canlı yayınında gözaltına alındı. Körfez başsavcılığı cinayet suçlamasıyla Palu ailesi fertleri hakkında gözaltı kararı verdi. Canlı yayında Meryem ve Melike Tahnal cinayetiyle ilgili gözaltı işlemi uygulanıyor.

PALU AİLESİNİN EVİNDE HER YER DİDİK DİDİK ARANDI

Savcılığın talimatı şuan Palu ailesine tebliğ ediliyor ve herhangi bir suç unsuru var mı diye polis ekipleri tarafından evde arama yapılıyor. Palu ailesinin evi aranırken, fertlerin telefonları da incelenmek üzere toplandı. Palu ailesi gözaltına alınıp karakola götürüldü.

TUNCER USTAEL STÜDYODA GÖZALTINA ALINDI

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınlandığı sırada stüdyoya gelen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Tuncer Ustael'i de ters kelepçeleyerek gözaltına aldı. Tuncer'in eşi Emine Ustael de gözaltındaki isimler arasında.

Tuncer ve Emine Ustael canlı yayında gözaltına alınırken Emine Ustael, "Biz adam öldürmedik. Gerçekler neyse onu söylüyorum. Biz adam falan öldürmedik, yemin ederim ki biz öyle bir şey yapmadık" dedi. Bu sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosunda alkış koptu ve Müge Anlı kapanan dosyanın yeniden açılması, akabinde de suçluların gözaltına alınmasından dolayı yaşadığı mutluluktan kendini tutamadı ve ağladı.

PALU AİLESİ FERTLERİ GÖZALTINA ALINDI

Evden önce İsa Palu, sonra Furkan Palu ve Ayşe Melek Palu ve en son Havva Palu çıkarıldı. Müge Anlı muhabiri Palu ailesi gözaltına alınırken soduğu sorulara bakın ne cevap verdi...

Gözaltına alınan Palu ailesi fertleri evden çıkarılırken görüntülendi. Mahalle sakinleri sokakta Palu ailesini bekliyordu. Sakinlerden birisi Palu ailesine tepki gösterirken polis ekipleri tarafından durduruldu. Bu sırada Müge Anlı muhabiri aile fertlerine tek tek sorular sordu. İsa Palu soruları yanıtlamadı ancak gülüyordu, Faruk Palu ve Ayşe Melek hiçbir tepki vermedi. Havva Palu, "Ne söyleyebilirim ki, herkes görevini yapıyor. Cinayeti kabul etmiyorum." dedi. Muhabir, Harun Bey'e "Her şeyi itiraf eden sizdiniz ne söylemek istiyorsunuz?" sorusunu yöneltince baba Harun Palu, "Yok öyle bir şey." dedi...

PALU AİLESİ HAKKINDA YAŞANAN TÜM GELİŞMELER İÇİN ALTTA YER ALAN FOTOĞRAFA TIKLAYIN...

Müge Anlı, Tuncer Ustael olayının sırını çözdü! Müge Anlı'da bugün Meryem Tahnal'ın dilekçesi ortaya çıktı 9 Ocak