Eşkıya Dünyaya Hükümdar (EDHO) ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm için nefesler tutuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen izleyiciler "EDHO yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sormaya başladı. Peki ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü ne zaman? EDHO yeni bölüm fragman yayınlandı mı? İşte merak edilen soruların cevabı..

Giriş Tarihi 08 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 08 Ocak 2019, 19:04
Eşkıya Dünyaya Hükümdar EDHO ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

İÇİNDEKİLER



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm için nefesler tutuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen izleyiciler "EDHO yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sormaya başladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili merak edilen detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, salı akşamları izleyicisini ekranlara kilitliyor. Dizinin bu akşam yayınlanması gereken yeni bölümü yayın akışında bulunmayınca, EDHO izleyicileri dizinin neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı.


YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Yılbaşı haftası nedeniyle geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, televizyonların reklam anlaşmaları sebebiyle Ocak'ın son haftası yayınlanması bekleniyor.


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İlyas'a tuzak!

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar.



Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır.



Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır.



Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir.



Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir.



Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez.



Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121. BÖLÜM
Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 121. bölümü yayınlandı. 'EDHO'nun nefesleri kesen yeni bölümünde Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. EDHO'nun 121. bölümünü buradan izleyebilirsiniz.