Şahin Tepesi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm izle: Tuna'ya şok!

Şahin Tepesi 3. bölümüyle Atv'de ekranlara geldi. Ay Yapım imzalı dizinin bu bölümünde Tuna ve Deniz'in Mithat'ı göle attığı anların görüntüsü Tuna'y ulaşıyor. Gördüğü manzara karşısında şok olan Tuna'nın neler yapacağı merak ediliyor. Peki, Şahin Tepesi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Şahin Tepesi 3. son bölüm özeti...

Giriş Tarihi 08 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 08 Aralık 2018, 14:40
Şahin Tepesi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm izle: Tuna’ya şok!

İÇİNDEKİLER

Şahin Tepesi 4. yeni bölüm fragmanı, son bölümün ardından en çok aranılanlar arasında yer alıyor. Yayınlandığı günden beri izleyiciyi ekran başına kilitleyen Şahin Tepesi 3. bölümüyle yine ekrana damga vurdu. Bu bölümde, Mete, Tuna ve Deniz'in Mithat'ı göle attığı anı çektiği videoyu Tuna'ya gönderdi. Videoyu seyreden Tuna şok olurken, Tuna'nın neler yapacağı merak konusu oldu. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölümü merak ediyor. Peki, Şahin Tepesi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

ŞAHİN TEPESİ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerini Zerrin Tekindor, Ebru Özkan Saban, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç'un paylaştığı Şahin Tepesi'nin 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni fragman yayınlandığı an haberimizin içeriğinde yer alacak.

Şahin Tepesi 4. bölümüyle 14 Aralık Cuma günü saat 20.00'de takipçisiyle buluşacak.

ŞAHİN TEPESİ 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şahin Tepesi'nin dünkü bölümü heyecanla izlendi. Sosyal medyada #benimsırrım etiketiyle izleyiciler tarafından yorumlar yapıldı ve bu etiket uzun süre TT'de kaldı.

Şahin Tepesi'nin 3. bölümünde olaylar şöyle gelişti: Mete'nin tehdidi karşısında Cem'den yardım alan Deniz, Cem'le birlikte Mete'ye tuzak kurdu. Mete, Tuna ile Deniz'in Mithat'ı göle attığı anın videosunu Tuna'ya gönderdi. Tuna, gördüğü manzara karşısında hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Öte yandan, Verda'nın yaralı bir köpeği kurtarmaya çalıştığı sırada onu gören Efe, Verda'ya yardım etti ve Efe Verda'ya beklenmedik bir sürpriz yaptı. Yaralı köpeğin tedavisinin ardından onu sahiplenip Verda'ya hediye eden Efe, köpeğe Romeo adını taktı. Romeo, ikilinin birbirine yakınlaşmasına neden olurken Efe'nin Barış'ın Verda'nın dans dersine katılması üzerine soluğu dans okulunda alması akıllarda soru işareti yarattı.

Melek'in Cem'le beraber özür dilemek için Tuna'ya gittiği anda Tuna'nın Melek'e serayla ilgili maddi yardımda bulunanın Nilüfer değil, Demir olduğunu söylediği an bölümün çok konuşulan sahnelerinden biri oldu.