Müge Anlı'da sıcak gelişme! Birgül Memiş'in oğlu Görkem kimde kalacak? Faruk Aydın Müge Anlı'ya ne gösterdi? 7 Aralık

Müge Anlı canlı yayınında bugün, Birgül Memiş'in oğlu Görkem ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e günler önce gelen Birgül Memiş, oğlunun eski eşi Faruk Aydın'dan olmadığını açıklamıştı. Faruk Aydın'la evli olduğu sırada çalıştığı yerde bir adama aşık olan ve ondan çocuk sahibi olan Birgül Memiş, eski eşi Faruk Aydın'ın çocuğunu kendisine vermediğini ve küçük Görkem'in Faruk Bey'in oğlu olmadığını Müge Anlı ile Tatlı Sert programında anlatmıştı. Birgül Memiş'in bu iddialarını doğrulamak ve oğlunu alabilmek için DNA testi yaptırmak istediğini belirtti. Faruk Aydın'ın da DNA testi yapılmasını kabul etmesiyle tüm gerçekler ortaya çıktı. Faruk Aydın'ın Görkem'in babası olmadığı raporlarla da kanıtlandıktan sonra merak edilen tek şey küçük Görkem'in nerede kalacağı oldu. 7 Aralık Müge Anlı canlı yayınında Görkem'in kimde kalacağıyla ilgili bilgiler aktarıldı. İşte 7 Aralık Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

Giriş Tarihi 07 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2018, 14:04
Müge Anlı’da sıcak gelişme! Birgül Memiş’in oğlu Görkem kimde kalacak? Faruk Aydın Müge Anlı’ya ne gösterdi? 7 Aralık

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınında Birgül Memiş ile eski eşi Faruk Aydın karşı karşıya geldi. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan bu akılalmaz olay dün sonuçlandı. Birgül Memiş'in eski kocasının 4 yaşındaki Görkem'in babası olmadığı DNA raporuyla açıklanınca, tüm Türkiye küçük Görkem'in bundan sonra kimde kalacağını merak etmeye başladı. 7 Aralık Müge Anlı canlı yayınında Görkem'in kimde kalacağı ile ilgili bilgiler paylaşılırken Faruk Aydın Müge Anlı'ya bir fotoğraf gösterdi. Peki bu fotoğraf neydi? İşte 7 Aralık Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

Müge Anlı'da DNA raporu açıklanınca ortalık karıştı. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Birgül Memiş'in oğlu Görkem'in kimde kalacağı konusu tartışıldı. 6 Aralık Müge Anlı canlı yayınında Müge Anlı'nın açıkladığı DNA testi sonucuna göre Faruk Aydın'ın Görkem'in babası olamayacağı ortaya çıktı. Bu sonuçtan sonra üzülen ve öfkesine yenik düşerek Birgül Memiş'e canlı yayında saldıran Faruk Aydın, Görkem'in kaderiyle ilgili yeni oluşumlara sebep oldu. Yaşanan tatsız olaydan sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Sosyal Hizmetler Uzmanları geldi ve 4 yaşındaki Görkem'i koruma altına aldı.

BİRGÜL MEMİŞ'İN OĞLU KİMDE KALACAK?

Müge Anlı'da DNA testi açıklandı ve sonuca göre Görkem'in babası Faruk Aydın çıkmadı. Bunun üzerine canlı yayında yaşanan gelişmelerden sonra çocuk, Sosyal Hizmetler tarafından koruma altına alındı. Peki, küçük Görkem hayatına nerede devam edecek? Küçük Görkem'in nerede yaşayacağına incelemelerden sonra karar verilecek. Ancak incelemeler sonuçlanana kadar Sosyal Hizmetler'de kalmaya devam edecek. Faruk Aydın'ın çocuğa bakmaya devam etmek istediğini söylemesi üzerine Sosyal Hizmetler'den gelen cevap, "Çocuğa iyi bakacağınıza emin olursak, şartlar el verirse koruyucu aile olarak verilebilir. Ancak biz böyle bir konuda risk almıyoruz. Çünkü daha önce de başımıza böyle bir konu geldi, çocuğun ölüm haberini aldık. Bu sebepten annenin de yaşadığı ortamı ve çocuğuna iyi bakıp bakamayacağını araştıracağız. Çocuk için en doğru karar neyse o olacak." oldu.

FARUK AYDIN MÜGE ANLI'YA CANLI YAYINDA TELEFONUNDAN NE GÖSTERDİ?

Faruk Aydın canlı yayında Müge Anlı'ya bir fotoğraf göstermek istediğini söyledi. 2-3 ay önce Birgül Mmeiş'in kendisine gönderdiğini iddia ettiği fotoğraf Birgül ile sevgilisinin fotoğrafıydı. Faruk Aydın Müge Anlı'ya, "Bana böyle fotoğaflar gönderiyor, dün de mesaj attı. Müge Hanım Birgül beni bu tarz mesajlarla tahrik ediyor." deyince Birgül Memiş, "O fotoğrafı ben atmadım, Whatsapp profil fotoğrafımdı, oradan almıştır." sözleriyle kendisini savundu. Müge Anlı her iki tarafa da "Böyle şeyler yapmayın. Zaten boşanmışsınız da, çocuğun babası da Faruk olmadığına göre hiçbir ortak durumunuz kalmadı. Bundan sonra birbiriniz için bir yabancısınız." şeklinde konuştu.

MÜGE ANLI'DA DNA TESTİ SONUCUNUN AÇIKLANDIĞI AN YAŞANANLARI İZLEMEK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN!