Şahin Tepesi 2. yeni bölümü tek parça yayınlandı | Şahin Tepesi dizisi izle

Şahin Tepesi Atv'nin iddialı dizileri arasında yerini aldı. Şahin Tepesi’nin 2. bölümünde Melek'in, yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı baba evine dönmeye karar vermesi Tuna ile arasındaki güç savaşının başlangıcı olur. Bu sırada Efe ile Verda karşılaşacak ve büyük aşkın ilk kıvılcımı ortaya çıkacak. Şahin Tepesi 2. bölümünü takvim.com.tr’den izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 30 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 30 Kasım 2018, 23:48
Şahin Tepesi 2. yeni bölümü tek parça yayınlandı | Şahin Tepesi dizisi izle

İÇİNDEKİLER


Şahin Tepesi Atv'nin iddialı dizileri arasında yerini aldı. Şahin Tepesi'nin 2. bölümü yayınlandı. Şahin Tepesi'nin 2. bölümünde Melek'in, yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı baba evine dönmeye karar vermesi Tuna ile arasındaki güç savaşının başlangıcı olur. Şahin Tepesi'ni takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

ŞAHİN TEPESİ 2. BÖLÜM İZLE




Güç savaşı kızışıyor!

Melek'in, yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı baba evine dönmeye karar vermesi Tuna ile arasındaki güç savaşının başlangıcı olur. Tuna hem kocası Demir'in eski aşkının yakınlarında olmasından hem de Melek'in, babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.




Verda ve Cem de annelerinin bu kararına karşı çıksalar da sonunda uymak zorunda kalırlar. Efe'nin ihaneti Ezgi'nin çılgınca bir karar almasına neden olurken, Verda ile karşılaşması ileride yangına dönüşecek aşkın ilk ateşini yakar.



Tuna, Melek'i geri göndermek için elinden geleni ardına koymayacaktır. Borç batağındaki Melek'i maddi yönden köşeye sıkıştırmak için ilk hamlesini yaptığında, Cem'in büyük hatası O'na büyük bir fırsat daha verir.



Sakladığı sırrın yükünü taşımaktan yorulan Deniz, annesinin baskısına dayanmakta zorlanırken, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.




ŞAHİN TEPESİ DİZİSİNİN KONUSU

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır... Birlikte büyüdüğü Tuna'nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir.



Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna'yla evlenmiş ve onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için de büyük sürpriz olur.



Tuna'nın çapkınlığıyla ünlü oğlu Efe'yle (Boran Kuzum), Melek'in kızı Verda (Aybüke Pusat) arasındaki kıvılcım gelecekteki aşkın habercisidir. Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem de sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.



Omuzlarında en az Tuna'nınki kadar büyük bir sır yükü taşıyan Melek'in son anda verdiği karar, herkesin hayatındaki dengeleri alt üst edecektir.