Müge Anlı'da 24 yaşındaki Birgül Memiş'in anlattıkları herkesi hayrete düşürdü! 30 Kasım

Müge Anlı'da bugün, 24 yaşındaki Birgül Memiş'in anlattıkları stüdyodaki herkesi hayrete düşürdü. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çıkan Birgül Memiş, evliyken başka birine aşık olduğunu ve dünyaya gelen çocuğun o kişiden olduğunu belirtti. Eşinden ve aşık olduğu kişiden ayrılan Birgün Memiş, şuanda başka birisyle evli olduğunu ve çocuğunu yanına almak istediğini ancak eski eşi Faruk Bey'in çocuğu kendisine vermediğini söyledi. 30 Kasım Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Hüseyin Bey'in anlattıkları ise Müge Anlı'yı çileden çıkarttı. Birgül Memiş'in birlikte yaşadığı Hüseyin Bey, Faruk Bey ile ilgili ilginç iddialarda bulundu. İşte 30 Kasım Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

Giriş Tarihi 30 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 30 Kasım 2018, 14:09
Müge Anlı’da 24 yaşındaki Birgül Memiş’in anlattıkları herkesi hayrete düşürdü! 30 Kasım

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün herkesi hayrete düşüren bir olay yaşandı. İstanbul Sultangazi'de yaşayan 24 yaşındaki Birgül Memiş, eski eşinin 4 yaşındaki oğlunu kendisine göstermediği iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu. 30 Kasım Müge Anlı canlı yayınında Birgül Hanım'ın eski eşi Faruk Bey'in anlattıklarına karşılık, Hasan Bey'in anlattıkları stüdyoda gergin dakikalara neden oldu. Birgül Hanım'ın birlikte yaşadığı Hasan Bey, Faruk Bey'in Birgül Memiş'ten uygunsuz fotoğraflar istediğini ve bunun karşılığında çocuğunun fotoğrafını göstereceğini söylediğini anlattı. İşte 30 Kasım Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

ESKİ EŞLERİN ARASINDAKİ DİYALOG HERKESİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ!

Müge Anlı canlı yayınında, 24 yaşındaki Birgül Memiş'in çocuğunu eski eşinden almak istemesi üzerine ortaya çıkan gerçekler herkesi şaşırtı. Genç kadının iddialarını dinleyen Müge Anlı ve izleyicileri anlatılanlar karşısında şoke oldu. Birgül Memiş; "Evliyken başka birine aşık oldum. Çocuğum ondan oldu. Eski eşim Faruk da bunu biliyor. Ama çocuğumu aldı. Bana vermiyor" diye konuştu.

Bu iddialar üzerine eski eş Faruk Aydın da Müge Anlı'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oğlunun kendi çocuğu olduğuna inandığını söyleyen Aydın, "Benim yerim yurdum belli. Kaçtığım yok. Birgül'ün akli dengesi yerinde değil. Çocuğu karakola bırakıp gitti. Boşanırken de velayeti bana bıraktı. Yasal olarak Temmuz'da gelip alması gerekiyordu. Ancak gelmedi" şeklinde bir açıklama yaptı.

Eski eşlerin arasında geçen diyalog izleyenleri hayrete düşürdü. Birgül Memiş, "Çocuk onun değil" iddiasında ısrar ederken eski eşi Faruk Aydın; "Ben çocuğumdan ölsem vazgeçmem" dedi.

30 Kasım Müge Anlı canlı yayınına, Birgül Memiş'in birlikte yaşadığı Hasan Bey telefonla bağlandı. 3 çocuğu olan hasan Bey, çocukları olduğunu Birgül Hanım'a söylemediğini ifade etti. Bunun üzerine Hasan Bey, Birgün Hanım'ın eski eşi Faruk Bey hakkında ilginç iddialarda bulundu. Faruk Bey'in Birgül Hanım'dan tehditle fotoğraf istediğini belirten Hasan bey'in bu açıklamasından sonra Müge Anlı canlı yayında sinirlendi. İddiaya göre Faruk bey, Birgül Memiş'e oğlunu göstermesi karşılığında genç kadından uygunsuz fotoğraflar atmasını istiyordu. Birgül Memiş'te oğlunu görebilmek için eski eşinin bu isteğini yerine getiriyordu.

"ESKİ EŞİM BANA İNAT ÇOCUĞUMU VERMİYOR"

Müge Anlı'nın, "Faruk Bey, kendisinden olmadığını bildiği halde neden çocuğu vermiyor?" sorusu üzerine ise Birgül Memiş, "Eski eşim bana inat çocuğumu vermiyor. Çünkü benimle barışmak istiyor. Ama ben evliyim. Onunla barışmak istemiyorum" yanıtını verdi. Genç kadın ardından, "İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu" ifadelerini kullandı. Şimdiki eşiyle imam nikahlı olduğunu da söyleyen 24 yaşındaki Memiş, "Neden resmi nikah kıymadınız?" sorusuna ise "Biraz zaman istedi resmi nikah kıymak için. Ben de kendisine zaman tanıdım" dedi. Memiş mahkemede çocuğun velayetini verme sebebini ise "O zaman sokakta kalıyordum. Çocuğu kendimle beraber sokakta rezil edemezdim" sözleriyle açıkladı.

FARUK BEY DNA TESTİ YAPILMASINI İSTEDİ

Gerçek babasının çocuğu istemediğini de belirten Memiş, "O madde içip satan bir insan. O zamanlar böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Şimdi çocuğu istese dahi vermem" dedi. Müge Anlı'nın "Çocuğun başkasından olduğunu söylemeye korkmadın mı?" sorusuna ise "Hayır" yanıtını veren Memiş, "Ben yüzde yüz eminim. Kendi çocuğumun kimden olduğunu bilmeyecek miyim?" diyerek DNA testi yapılmasını istedi.