Sen Anlat Karadeniz 32. son bölüm tamamı tek parça yayınlandı | Sen Anlat Karadeniz dizi izle

Sen Anlat Karadeniz’in 32. son bölümü yayınlandı. Seyircisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz’in son bölümünde Fatih'in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi? Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 32. son bölümü haberimizde…

Giriş Tarihi 28 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 29 Kasım 2018, 00:18
Sen Anlat Karadeniz 32. son bölüm tamamı tek parça yayınlandı | Sen Anlat Karadeniz dizi izle

İÇİNDEKİLER




Atv'nin Çarşamba akşamlarının reyting birincisi dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' 32. Bölümü yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz'in 32. Bölümünü izlemek için tıklayın.

SEN ANLAT KARADENİZ 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 32.BÖLÜM TAMAMI TEK PARÇA TIKLA-İZLE




Tahir'in içi acıyor!

Fatih'in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi?



Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi? Vedat'ın Nazar'a yaptıklarını öğrenen Cemil hesap soruyor. Eline silahı alıp Vedat'ın karşısına çıkan Cemil, Vedat'ı öldürmeye kararlıdır.



Nefes tarafından terk edilen Tahir ise, kendini Karadeniz'in insafına bırakır…

SEN ANLAT KARADENİZ 31. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? 31. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

En mutlu gün!
Tahir Nefes'e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes'in de Tahir'e bir sürprizi var. Fatih, Berrak'ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır.



Berrak'a açılması için Fatih'e yardım eden Murat, Nazar'a da derman olabilecek mi? Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat'ın elinden alabilecek mi?



Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes'in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?