Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. Bölüm fragmanı: En sonunda kendini de yaktın Ateş! EDHO'da ölümcül takip

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam Atv ekranlarında izleyicisine soluksuz anlar yaşatacak. Atv'nin efsane dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanında Ateş'in kıl payı ölümden dönmesi, EDHO yeni bölümde bol aksiyonlu sahneler olacağının sinyalini verdi. Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz yeni bölümde, Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler gerekli bilgileri almadan Ateş'in cezasını kesmek istemeyince devreye Tuncay girecek. Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, Çakırbeyliler'in tüm planını alt üst etmeyi başaracak. Ateş yine haince davranıp, canı pahasına Çakırbeyliler'in tüm gizli bilgilerini Tuncay'a itiraf edecek ve Çakırbeyliler'i zor duruma düşürecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölümde İlyas'ın hayatı büyük tehdit altındayken, diğer Çakırbeyli fertleri hapise girmekten kurtulabilecek mi? İşte, bugün Atv ekranlarında yayınlanacak olan EDHO yeni bölümden ipuçları...

Giriş Tarihi 27 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 27 Kasım 2018, 17:04
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. Bölüm fragmanı: En sonunda kendini de yaktın Ateş! EDHO’da ölümcül takip

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm bu akşam Atv ekranlarında izleycisine nefes kesen anlar yaşatacak. Tuncay'ın Ateş'i Çakırbeyliler'in elinden alması Çakırbeyliler'i kapana sıkıştıracak. Ateş'ten Ünal'a verilen zehir'in ne olduğunu öğrendikten sonra intikam almayı düşünen Çakırbeyliler için zor günler başlıyor. Ateş'in canı karşılığında itirafçı olacağını tahmin eden Ünal Kaplan, Çakırbeyli ailesini uyaracak. EDHO 117. yeni bölümde Çakırbeyliler Ünal'ın verdiği bu bilgi doğrultusunda Ateş ve Tuncay'dan kendilerini gizlemeyi başarabilecek mi? Bu sırada Hatice kocasının onu aldattığını öğrenmenin eşiğinden dönecek. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölümden ipuçları...

Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek, Ünal'ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez. Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır. Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır.

Bir yandan Ateş'e ulaşabilmek için yollar aranırken diğer yandan Tuncay'ın sabah düzenleyeceği olası bir operasyon için depolar güvenli yerlere aktarılmaya çalışılır. Tüm bunların tek gecede halledilmesi ise neredeyse imkansızdır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 116. SON BÖLÜM ÖZETİ! EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE

Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu herkesten önce öğrenmiştir. İlyas ise bu gerçeği bilmediğinden telafisi imkansız bir hatanın eşiğindedir. İhanetin en büyüğünü yaşayan Tipi, dostunun elinden ölümünü beklerken diğer tarafta ablası Emine'nin de canı tehlikededir. Yaşadığı acıların sorumlusunun Ateş olduğunu öğrenen Emine'nin, bu gerçekle yüzleşmesi kolay olmaz. İsminin açığa çıktığını öğrenen Ateş ise yarım kalan işlerini tamamladıktan sonra ortadan kaybolmayı planlamaktadır.

İlyas, Tipi'ye yaptıklarından ötürü daha da öfkeli biçimde Ateş'i yakalamakla ilgilenirken Hızır da eli kolu bağlı oturamaz. Her ne kadar işlerini İlyas'a devretmiş olsa da Ateş yerine Tipi'nin hedef gösterilmiş olmasına kayıtsız kalamayacaktır. Herkesin tek bir amaç etrafında birleşmesi de Alparslan ve İlyas'ın tekrar birlikte hareket etmesine vesile olacaktır.