Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm fragmanı: Sana çıkan her yol o kadar güzel ki... Son bölüm full izle

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde izleyicisine keyifli dakikalar yaşatacak. Atv'nin efsane dizisi Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı. Yarın yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölümde Kaleliler için büyük gün. Nefes hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyecek. Diğer yandan Murat, Nazar'ın Vedat'dan dayak yediğini öğrenince harekete geçecek. Peki, Nazar'ı Vedat'tan kurtarabilecek mi? İşte Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm 2. fragmanı...

Giriş Tarihi 20 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 20 Kasım 2018, 13:25
Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm fragmanı: Sana çıkan her yol o kadar güzel ki... Son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde izleyiciyi sevindiren gelişme! Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm, Tahir ve Nefes için çok özel bir gün olacak. Tahir sonunda Nefes'e evlenme teklifi edecek ve Kaleli konağında tatlı bir telaş hakim olacak. Nefes, hayalini kurduğu gelinliği yeni bölümde giyecek. Peki, Vedat bu mutlu gün için nasıl yeni bir plan hazırlıyor olacak? Vedat bu sefer Murat üzerinden mi Nefes ve Tahir'in mutluluğuna gölge düşürecek? İşte Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

SEN ANLAT KARADENİZ 31. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tahir Nefes'e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes'in de Tahir'e bir sürprizi var.

Fatih, Berrak'ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak'a açılması için Fatih'e yardım eden Murat, Nazar'a da derman olabilecek mi? Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat'ın elinden alabilecek mi?

Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes'in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

SEN ANLAT KARADENİZ 30. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? SON BÖLÜM FULL İZLE

Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat'ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir'i, ailesini mi tercih edecek?

Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat'ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat'ın ihanetinin cezası ne olacak? Vedat'ın planına karşı Tahir'in de bir planı vardır. Nefes'i kurtarmak için Tahir ne yapacak?