Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı | EDHO 116. bölüm fragman izle

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi ‘EDHO’nun 116. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin 116. bölüm fragmanını takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 18 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 18 Kasım 2018, 20:31
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı | EDHO 116. bölüm fragman izle

İÇİNDEKİLER


EDHO'nun 116. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 116. bölüm fragmanını takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.


EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLDU? EDHO 115. BÖLÜM İZLE

İlyas'ın öfkesi dinmiyor!
İlyas, itaatsizlikle suçlayarak, sildiğini söylediği Alparslan'ı, otelinde dahi görmek istemiyordur. Hızır da iki Çakırbeyli arasındaki anlaşmazlıktan rahatsızdır.



Köşesine çekildikten sonra, ailenin reisi olarak tayin ettiği İlyas'a yapılan hatayı kendine yapılmış kabul eder. Alparslan, amacının ailesini korumak olduğunu söylese de, böyle bir savunmanın Hızır için bir geçerliliği yoktur.



Alpaslan yine de sınırları zorlamak zorunda olduğunu düşünmektedir. Fedailere net bir mesaj yollar: Ya haini verin ya da ben yokum! İzzet'in önündeki engelleri tek tek ortadan kaldıran Ateş için çember daralmıştır.



İlyas dört bir yandan saldırırken, İzzet ve Ateş tekrar bir araya gelerek, ortaklıklarını devam ettirebilmek adına büyük bir oyun hazırlar. Herkesin yıkımına neden olabilecek bu oyunun kurbanı ise Tipi olacaktır...