9 Kasım Müge Anlı'da şok gelişme! Canlı yayında Gürsel Selam'ı kaçıranlar aranırken öz anne babadan şok karar!

Müge Anlı'da bugün herkesi şaşırtan gelişmeler yaşandı. Atv'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında bugün Gürsel Selam'ın öz anne ve babasından şok eden açıklama geldi. 21 yıl önce evinin önünden kaçırılan Gürsel Selam, bir aileye evlatlık olarak verildi. Yıllar sonra evlatlık olduğunu öğrenen Gürsel, ailesinin öldüğünü ancak kardeşlerinin yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine Müge Anlı canlı yayınında Gürsel Selam tam 21 yıl sonra gerçek ailesine kavuştu. Müge Anlı'da günlerdir Gürsel’i büyüten aile ve gerçek ailesi arasında tartışmalar devam ederken, Gürsel'i kaçıran kişinin Perihan Efe olduğunu söyleyen bir görgü tanığı canlı yayına bağlandı. Görgü tanığının anlattıkları ile olayların birbirini tutması Müge Anlı ve izleyiciyi sevindirirken, Gürsel Selam'ın öz ailesinden şaşırtan karar geldi. İşte 9 Kasım Müge Anlı'da yaşananlar...

Giriş Tarihi 09 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 09 Kasım 2018, 18:15
9 Kasım Müge Anlı’da şok gelişme! Canlı yayında Gürsel Selam’ı kaçıranlar aranırken öz anne babadan şok karar!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün Gürsel Selam'ın kaçırılmasıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, aileden şaşırtan karar geldi. Atv'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün neler yaşandı? Hatay'da 1997 yılında evinin önünden kaçırılan Gürsel Selam, 21 yıl sonra çıkıp ailesine "Ben geldim" demişti. Müge Anlı'ya konuk olan Selam Ailesi, çocuklarını kimin kaçırdığının peşindeydi. Ancak Atiye ve İbrahim Selam Çifti, Müge Anlı'da şok bir karar açıkladı. İşte 9 Kasım Müge Anlı'da yaşananlar...

MÜGE ANLI'DA SÜRPRİZ GÖRGÜ TANIĞI!

Müge Anlı'da yıllar önce evlatlarının kaybolduğunu anlatan acılı aile, yıllar sonra yine Müge Anlı'da çocuklarına kavuştu. 21 yıl önce evinin önünden kaçırılan Gürsel Selam olayı hakkında hala akıllarda soru işareti var. Dün Müge Anlı canlı yayınına telefonla bağlanan sürpriz görgü tanığı Gürsel Selam'ı arabasıyla kendisinin aldığını ancak konunun ne olduğunu bilmediğini anlattı. Görgü tanığı Hüseyin Durer verdiği bilgilerden sonra Müge Anlı ekibiyle buluştu ve bilgiler doğrulandı. Gürsel'i kaçıran Perihan Efe ve Gürsel, kaçırıldığı yere çok yakın bir noktadan araca bindiler diyen Hüseyin Bey, Müge Anlı ekibini o noktaya götürdü. Anlattığı her şey birebir doğrulandı. Hüseyin Durer'in konuyla ilgili açıklamaları şöyleydi, " Fotoğrafta gördüğüm kadın o gün gördüğüm kadın gibi hatırlıyorum. Yanında da 2 buçuk yaşlarında bir erkek çocuk vardı. Kadının yanındaki çocuk durmadan ağlıyordu, susturmak için kadın ile birlikte çok mücadele ettik. Çocuğu susturmak için kadının bileğindeki romatizma bileziğini ve bazlama verdik ama istemedi. Sonra Payas'ta bir kasabın önünde indiler."

GÜRSEL'İ PERİHAN EFE Mİ KAÇIRDI?

Müge Anlı ekibi ve sürpriz görgü tanığı Perihan Efe ile Gürsel'i 21 yıl önce bıraktığı noktayı aradı. 21 yıl önceki kasap dükkanını hatırlayan bir mahalle sakini, Perihan Efe'yi tanıdı. Mahalle sakini de Perihan Efe'nin o yıllarda 50-55 yaşlarında olduğunu belirtti. Mahalle sakinleri, Perihan Efe'nin yanında Gürsel dışında bir de 5 yaşlarında kız çocuğu olduğunu anlattılar. Görgü tanığı Hüseyin Bey'in anlattığı bilezikten komşular da bahsedince Gürsel Selam'ı kaçıran kişinin Perihan Efe olduğu ortaya çıktı. Perihan Efe'yi tanıyan gizli bir tanık, "Perihan Hanım'ın yanında 5 yaşlarında bir kız ve 2 buçuk yaşlarında bir erkek çocukla geldi. Kim bu çocuk diye sorduğumda, 2 buçuk yaşındaki torunumla aynı yaşta olan erkek çocuğu için 'torunum'dedi." ifadelerini kullandı. Peki, Perihan Efe'nin yanındaki kız çocuk kimdi?

9 KASIM MÜGE ANLI'DA ŞOK EDEN GERÇEK!

Gürsel Selam'ı evlatlık edinen anne Memduha Hanım'ın kız kardeşinin eski görümcesi Almanya'dan Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Eski görümce, "Ben çocuğu nereden aldıklarını sordum, Memduha Memduha Hanım konuyu kapattı. Memduha Hanım, Gürsel'in anne ve babasının televizyona çıktığını görmüş. Memduha Hanım'ın kız kardeşi de dileniyordu, neden bundan kimse bahsetmiyor?" ifadelerini kullandı. Daha sonra Memduha Hanım'ın Almanya'daki kız kardeşi Nadire Hanım canlı yayına bağlandı ve Gürsel'i kaçıran dilenci ile bir bağlantısı olmadığını kendisinin de sokak sokak dilenmediğini ifade etti ve şu sözü ekledi, "Gürsel'in anne ve babasını televizyonda görseydim haber verirdim."

CANLI YAYINDA GÜRSEL'İN BABASI İBRAHİM SELAM'DAN ŞOK EDEN KARAR!

Müge Anlı canlı yayınında tam 21 yıl sonra oğulları Gürsel Selam'a kavuşan Atiye Hanım ve İbrahim Bey, boşanma kararı aldıklarını açıkladılar. Bir hafta önce boşanma kararı aldıklarını belirten İbrahim Selam, "Oğlumuz Grsel tercihini yaptı, biz de bu süreçte içimizdekileri birbirimize döktük. Bundan sonra benim ailem huzur içinde uyusun, Atiye Hanım da iki evladıyla huzur içinde yaşasın"diyerek konuya nokta koydu.

takvim.com.tr