Sen Anlat Karadeniz 29. yeni bölüm fragmanı: Vedat'ın hain planı ne? Sen Anlat Karadeniz son bölüm full izle

Sen Anlat Karadeniz 28. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde Yiğit'i alan Vedat, Nefes'i de kandırarak yurt dışına çıkma planları yaptı. Tahir ile Nefes bu duruma karşı plan yaparken final sahnesinde evde yangın çıkıyor ve Yiğit mahsur kalıyor. Öte yandan yayınlanan yeni bölüm fragmanında sürpriz bir kutu ortaya çıkıyor. Nefes'i mahvedecek sır ne? Vedat'ın açtığı kutuda ne var? İşte Sen Anlat Karadeniz 29. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Giriş Tarihi 01 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 01 Kasım 2018, 13:06
Sen Anlat Karadeniz 29. yeni bölüm fragmanı: Vedat’ın hain planı ne? Sen Anlat Karadeniz son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 28. son bölümüyle Atv'de ekranlara geldi. Son bölümde Vedat, Nefes'i elde etmek için yine bir teklif sundu. Ne yapacağını bilmez halde olan Nefes, bu durumu Tahir ile paylaştı. İkili plan yaparak Vedat'ın planını batırarak Yiğit'i almak için harekete geçti. Ancak evde çıkan yangın durumu karıştırdı. Yiğit yangında mahsur kaldı. Son bölümün ardından gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler yaşandı? İşte Sen Anlat Karadeniz 29. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

SEN ANLAT KARADENİZ 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sen Anlat Kardeniz'in yeni bölüm fragmanında Yiğit yangında mahsur kalıyor. Nefes, Yiğit'e kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Vedat'ın yine hain bir planı gün yüzüne çıkıyor. Vedat siyah bir kutuyu kasadan çıkarıyor ve avukatına verdiği görülüyor. Vedat'ın avukata 'Nefes için cehenneme bilet' olarak gösterdiği kutuda ne olduğu merak konusu.

İşte yeni bölüm tanıtımı;

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

VEDAT'IN NEFES PLANI

Vedat, Nefes'i elde etmek için yine teklif sundu Nefes'e. Yiğit'i alıp götüreceğini ve bir sonraki akşam gideceklerini, ya oğlunu ya da Tahir'i seçmesi gerektiğini söyledi. Bu drumu Tahir'e anlatan Nefes, ne yapacağını bilmez bir halde beklemekteydi. Tahir, Ali ile anlaşarak Vedat'ın planı işliyormuş gibi yapacaklarını, Nefes'in Vedat'ı arayıp teklifi kabul ettiğini söylemesini istedi.

Nefes, oğlunun şehir dışına götürülmesi yasağını delecek olan Vedat ile anlaşmış gibi yaparak onun suç işlemesini sağlayacak, böylece de Yiğit'in velayetini alabilecekti. Ancak evde çıkan yangın, bu planları alt üst edecek gibi duruyor.

ASİYE'NİN SANİYE'YE SÖYLEDİĞİ SÖZLER BÖLÜME DAMGA VURDU

Saniye'nin ilk kez duygularını döktüğü ve Asiye'nin analık dersi verdiği o konuşma, dizinin en dikkat çeken sahnelerinden birisi oldu. Asiye, Saniye'nin bu iç döküşünü büyük bir olgunlukla dinleyip, onun haklı olduğu tarafları da ortaya koydu. Fakat, öyle bir şey söyledi ki Saniye bile ne söyleyeceğini bilemedi.