İstanbullu Gelin 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 59. son bölüm özeti...

İstanbullu Gelin 59. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin takipçileri, dizinin son bölüm final sahnesinde Süreyya'nın Esma'ya hazırladığı doğum günü sürprizini görünce beklenmedik bir hamle gördü. Bu sürpriz, Boran kadınlarını ve erkeklerini hiç beklemedikleri maceralara sürükleyecek. İstanbullu Gelin 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İstanbullu Gelin son bölüm özeti...

Giriş Tarihi 27 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2018, 16:59
İstanbullu Gelin 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 59. son bölüm özeti...

İÇİNDEKİLER

İstanbullu Gelin 59. bölümüyle Star TV'de seyircisinin karşısına çıktı. İstanbullu Gelin'in bu bölümünde, artık Garip'in yanında kalmayan Esma kendisini konakta bulur. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu. İşte İstanbullu Gelin 59. son bölüm özeti ve 60. yeni bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler...

İSTANBULLU GELİN 60. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin dizisinin 60. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor.

İSTANBULLU GELİN 59. SON BÖLÜM ÖZETİ

Garip'in yanında kalmayan Esma, kendisini konakta bulur.

Garip, Esma'yı evlilik teklifine götüren olayları öğrendikten sonra hayalinin bu şekilde olmadığını belirtir. İyice hassaslaşmış olan Esma'ya bu son darbedir. Artık Garip'in yanında da kalmayan Esma kendisini konakta bulur. Bu sırada Ülfet de boş durmayarak aileye samimiyetini ispatlayan bir oyun oynar.

Esma'dan haber alamayan herkes panik içerisindedir. Faruk'un Esma'yı bulması ve eve döndürme isteği ise Esma tarafından kabul edilmez. Yeni yaşına yalnız gireceğini düşünen Esma'ya ise Süreyya güzel bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz Boran kadınlarını ve erkeklerini hiç beklemedikleri maceralara sürükleyecektir.