Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. yeni bölüm fragmanı: 'Tipi ve Davut ölüyor mu?' EDHO son bölüm full izle...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam Atv ekranlarında izleyicinin nefesini kesmek için hazırlanıyor. Reyting rekortmeni dizi EDHO 111. yeni bölüme saatler kala heyecan dorukta. Ateş kirli çamaşırlarını ortaya dökmemek için birisinin ölmesi gerektiğini savunuyor! O birisi ise Alparslan'ın dayısı Davut! İstihbaratın başındaki Davut Bey Ateş'in hain tuzağına düşüyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Davut ve Tipi ölecek mi? EDHO' da başka kayıplar olacak mı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. yeni bölümde olacaklar ve EDHO son bölüm full...

Giriş Tarihi 16 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 16 Ekim 2018, 10:50
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. yeni bölüm fragmanı: ’Tipi ve Davut ölüyor mu?’ EDHO son bölüm full izle...

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam kasırga gibi ortalığı yıkıp geçecek. Atv'nin Salı akşamları birinciliği kaptırmayan dizisi EDHO adeta ölüm çarkına dönüyor! Bu akşam Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. yeni bölümde üç kişiden birisi ölecek! EDHO son bölüm son sahne çok kritik bir anda kalmıştı. Alparslan Muzi'nin namlusunun ucundan kurtulabilecek mi? Davut, Ateş'in tuzağından kurtulabilecek mi? Tipi ölüyor mu?Ateş'in hain olduğu yeni bölümde ortaya çıkacak mı? İşte merakla beklenen EDHO sorularının yanıtını bu akşam alabileceksiniz! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. yeni bölümde neler yaşanacak ipuçları haberimizin detayında... EDHO son bölüm full izle...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 111. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDAN İPUÇLARI...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 111. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? EDHO YENİ BÖLÜMDE BİR KİŞİ ÖLECEK!

Çakırbeyliler, Muzi'nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne atmıştır. Bir yerlerde kendisini beklediğini düşündüğü Özlem'e kavuşması an meselesidir. Çektiği acılar yaşından büyük olan Hızır'ın ise aileden birini daha kaybedecek gücü yoktur.

Bir yandan çok güçlü düşmanlarla savaşırken diğer yandan içlerinden birinin hain olduğu düşüncesi onu çok yıpratmıştır. Bu süreçte kimseye soluk aldırmadan başladığı işi bitirmeye çalışan Muzi de hırsıyla Ateş'in hayatını tehlikeye atmaktadır. Gelinen son noktada, hain ile ilgili büyük sırrın ortaya çıkmaması için tek bir yol vardır; Davut'un ölümü... Ateş'in vakit kaybetmeden yaptığı plan, başına geleceklerden habersiz bir caniyi evine kadar davet eden Davut'un sonunu hızlandırır. Öngörüleri sayesinde olacakları tahmin eden Ünal Kaplan dahi bu büyük kaybın önüne geçemeyecektir.

EDHO SON BÖLÜMDE NE OLDU? EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE

Hain Ateş!

Parayla ikna edilemeyecek Hızır'ı sevdiklerinin canıyla yola getirmeye çalışan Muzi, hedefine koyduğu Çakırbeylileri bir bir ölümle yüzleştirmeye kararlıdır. Eğer bu yol da işe yaramazsa namlusunu, önünde duran Hızır'a doğrultup yolunu açacak, dostlarıyla ticaretine devam edecektir. İzzet ise Muzi'nin Ateş'le işbirliği içinde yaptığı suikastlardan rahatsızdır. Üzerine bir Çakırbeyli kanı sıçramasındansa uzlaşma yoluna gitmeyi tercih eder; fakat kendi kurallarıyla… Düşmanlık etmeden önce dost elini uzatmayı seçen Hızır'ın eli havada kalırken, İzzet de yeni ortaklıklarıyla ilgili tehditlerden nasibini alacaktır. Alparslan'ın birdenbire ortaya çıkan sevgilisini gerçekçi bulmayan Davut, yeğeninin seçimleriyle ilgili endişe duymaktadır. Bu yüzden şüphelendiği adamla ayarladığı görüşmede kendisine uyarılarda bulunarak, Alparslan'dan uzak durmasını ister. Bu sırada sevgili görümündeki koruma Meltem de Çakırbeylilerin akıllarına getirdikleri fakat dile getiremedikleri şüphenin gerçek olduğunun bilgisini verir. Dostlarından hiçbirine hainliği konduramayan Hızır'ın korktuğu başına gelmiştir. Düşmanlığı ortaya çıktığında herkesi derinden sarsacak olan Ateş'in yeni planları, O'nu dost bilenlerin yakın zamanda yıkımı üzerinedir.