Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO son bölüm izle...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yine aksiyon dolu dakikalar izleyiciyi ekrana kilitledi. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son sahnesi izleyiciyi yine merakta bırakmayı başardı. EDHO son bölüm yayınlandıktan hemen sonra gözler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. yeni bölümü aradı. Son bölümde yaşanan ayrılık ise izleyiciyi epey üzdü. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 11 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2018, 11:48
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO son bölüm izle...

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde herkesin yüreği ağzına geldi. Edho son bölüm son sahnede Muzi Ziya'yı öldürdü ve Hızır'dan kardeşi İlyas mı yoksa yeğeni Alparslan mı ilk önce ölsün diye seçenek sundu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm yayınlandıktan hemen sonra izleyici merakla EDHO 111. yeni bölümü aramaya başladı. Ancak sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. EDHO yeni bölüm fragmanı ve merak ettiğiniz tüm gelişmeleri www.takvim.com.tr den takip edebilirsiniz...

Dost bilinen düşmanlar!

Parayla ikna edilemeyecek Hızır'ı sevdiklerinin canıyla yola getirmeye çalışan Muzi, hedefine koyduğu Çakırbeylileri bir bir ölümle yüzleştirmeye kararlıdır. Eğer bu yol da işe yaramazsa namlusunu, önünde duran Hızır'a doğrultup yolunu açacak, dostlarıyla ticaretine devam edecektir. İzzet ise Muzi'nin Ateş'le işbirliği içinde yaptığı suikastlardan rahatsızdır. Üzerine bir Çakırbeyli kanı sıçramasındansa uzlaşma yoluna gitmeyi tercih eder; fakat kendi kurallarıyla… Düşmanlık etmeden önce dost elini uzatmayı seçen Hızır'ın eli havada kalırken, İzzet de yeni ortaklıklarıyla ilgili tehditlerden nasibini alacaktır.

Alparslan'ın birdenbire ortaya çıkan sevgilisini gerçekçi bulmayan Davut, yeğeninin seçimleriyle ilgili endişe duymaktadır. Bu yüzden şüphelendiği adamla ayarladığı görüşmede kendisine uyarılarda bulunarak, Alparslan'dan uzak durmasını ister. Bu sırada sevgili görümündeki koruma Meltem de Çakırbeylilerin akıllarına getirdikleri fakat dile getiremedikleri şüphenin gerçek olduğunun bilgisini verir. Dostlarından hiçbirine hainliği konduramayan Hızır'ın korktuğu başına gelmiştir. Düşmanlığı ortaya çıktığında herkesi derinden sarsacak olan Ateş'in yeni planları, O'nu dost bilenlerin yakın zamanda yıkımı üzerinedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 109. BÖLÜMDE NELER OLDU? EDHO 109. BÖLÜM İZLE

Ortalık karışıyor!

Hızır Çakırbeyli mallarının çalınmasının karşılığını anında vermiş, yüzleşmek istediği asıl düşmanlarını ortaya çıkarabilmek adına piyonunu öldürmüştür. Bu eylemiyle çok geçmeden amacına ulaşır ve Mossad'ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir. Hızır'ın bu hamlesini doğru bulmayan Ünal ve Davut, sokakların savaş alanına döneceğinden endişe duyarlar. Alparslan ile görüşen gizli istihbarat da Çakırbeylilerin Mossad'ın radarına girdiğini söyleyerek bu endişelerin yerinde olduğunu kanıtlar.

Nitekim uyarılarda bulunan herkes haklı çıkar. Muzi yüzünü gösterir göstermez, Çakırbeylilerin koruyucusu olan Alparslan'ı hedefe koyar. İzzet de Hızır'ın dostlarını, yeni ortaklıklar sunarak yanına çekmeye çalışmaktadır. İlk sapakta Tufan'ın dostlarını satacağını düşünen Tipi, olası düşmanlıkları bir an önce engelleme taraftarıdır. Her ne kadar bu fikrini dile getirse de Hızır onu ciddiye almaz. Diğer tarafta Muzi ile anlaşmak üzere masaya oturan Tufan'ın ise Tipi'nin bilmediği planları vardır.